Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Akik hisznek a természetfelett...

Akik hisznek a természetfelettiekben! Lehetséges, hogy boszorkány vagyok?

Figyelt kérdés
A dédnagymamám,az anyukám és én is úgymond megérezzük a dolgokat.Ha pl. valami fog történni,valakivel találkozni fogok,valaki rosszul lesz..és ha álmodunk akkor az egy rövid jövőkép szinte mindig. Mindig is érdekeltek a természet feletti dolgok..láttam már furcsa dolgokat és érdekelnek ezek..szerintetek boszorkány lehetek vagy ez micsoda?

2015. okt. 31. 10:44
1 2 3
 1/21 szántóvető ***** válasza:
88%
egy ősi boszorkány többgenerációs leszármazottja vagy.fejleszteni kéne a képességeidet és akkor sok mindenre lennél képes.
2015. okt. 31. 11:08
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
nem valószinű én is volt már hogy megálmodtam a nagymamám halálát és rá egy hétre meghalt vagy csak ugy hülyeségből mondtam hogy füstöl a szomszédék háza és pár hét múlva volt is kisebb tűz benne de ezek csak pusztán csak véletlenek amugy az én Isten tudja milyannagyanyám ük déd vagy szép vagy nem tom azt boszorkányper keretébe megégették de én fiu vagyok tehát nem valószinű
2015. okt. 31. 11:25
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
A boszorkányok sose voltak ,,természetfelettiek", csak jól ismerték a gyógyfűveket és jól kihasználtáka természet adta lehetőségeket. Csak azt akkori hívő emberek gondolták ezt varázslatnak, és amit nem ismertek az a sátán művének tekintették. Valójában hiszékenységből alakult ki ez a szemlélet a boszorkányokról pedig ők csak korai természetgyógyászok voltak. Te nem nevezheted magadat ,,boszorkány"-nak, mert nemis vagy az. Ezeket az érzéseket magadnak vonzod be és belemagyarázod saját magadnak. Senki se látja előre a jövőt, csak következtetni lehet rá, és van akinek ez jobban megy.
2015. okt. 31. 11:40
 4/21 anonim ***** válasza:

Erre van egy remek módszer:

- először is döntsd el, mit tudsz. Mi az, amit be is tudsz mutatni?

- ha erre rájöttél, beszélj Vassyval. Ő tudós, és ezzel is foglalkozik. Ki fogja mutatni, ha ilyen képességed van.

Vagy pedig azt is, ha nincs.

Szóval?

2015. okt. 31. 12:05
 5/21 anonim ***** válasza:

Jók a megérzéseitek. Ne húzz egyből egy szerepet magadra, hogy boszi vagy, csak azért, h különlegesnek hidd magad. Emberek millióinak vannak jó megérzéseik.

De erre az alapokra tudsz majd építkezni! És ez jó ha érdekel az ilyesmi. Agykontroll, jóga, meditáció, mágia, stb. Ismerj meg minél több módszert és szedd ki belőle azt ami neked jó!

2015. okt. 31. 15:31
 6/21 anonim ***** válasza:

Nem tudni, de nagyon gyakran álmodtok jövőt.

Mennyi deja-vutök van? Milyen agyi szintetek?

Írjatok és segítehetek fejleszteni, informálni.

2015. okt. 31. 16:25
 7/21 anonim ***** válasza:
A boszorkányság nem egy képesség, hanem a mágia, vagy inkább a varázslás egy bizonyos típusa. Nem különösebben nehéz megtanulni, de meg kell tanulni, nem születési előjog, vagy felébredő képesség.
2015. okt. 31. 18:30
 8/21 A kérdező kommentje:
Sokszor van déja-vunk de ritkábban vannak álmaink..amit viszont álmodunk az valóra válik.Az IQ-m 128-as és jeles tanuló vagyok akár csak anyukám volt annak idején.
2015. nov. 1. 10:06
 9/21 anonim ***** válasza:
Ez akkor sem tesz boszorkánnyá, csak egy magas intelligencia-hányadossal rendelkező emberré. A boszorkányok módszereit meg kell tanulni.
2015. nov. 1. 10:34
 10/21 anonim ***** válasza:

Huo Xianren

sajnálom, de nem tudom komolyan venni, amit a varázslásról és a mágiáról mondasz.

Kérdező

Igazából éjjel álmodsz, csak nem mindegyikre emlékszel. A déja-vu-val kapcsolatban annyit mondanék, hogy ez nem egy természetfeletti dolog. Nagy valószínűséggel az lehet az ok, hogy a két szemünkből általában egy időben érkezik az azonos információ az agyunkba, ám nagyon ritkán előfordul, hogy nagyon rövid, a másodperc töredéke különbséggel érkezik meg kétszer a két szemből ugyanaz az információ. Ekkor az agyunk úgy érzékelheti, hogy ez az esemény már megtörtént velünk egyszer, viszont vannak, aki kételkednek ebben, mert a vakoknak is van déja-vu érzésük, de a kutatók állítják, hogy a látáson kívül a halláson, szagláson és érintésen keresztül is lehet az déja-vu érzésünk. Valójában mindennek meg van a racionális magyarázata, viszont szerintem te csak bemagyarázod ezeket magadnak a 128-as iQ-ddal, mert nagyon szeretnél különleges lenni. Nekem ez a véleményem.

2015. nov. 1. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!