Hogyan kezeljem ezt a képességet (ha az)? BŐVEBBEN ALUL!
A mi családunk elég fura, sok látnok, és a 4 elemet uraló emberek, és háziszellemünk is van népesítik be.Nálam eddig nem jelentkezett semmi ilyesmi képesség máig.Vízióim vannak a nap bármely percében rámjöhet egy foszlány a jövőből, meg ha megijedek/dühös/izgatott leszek valami történik pl:.
-bekapcsol az autó riasztó
-elmegy az áram
-valakinek baja esik
Remélem nem csináltok hülyét belőlem.CSAK HASZNÁLHATÓ VÁLASZOKAT ÍRJATOK PLS!
"
Amit én tudok, az... az mágia?
- Miért, mit tudsz?
- Mindenfélét. Mozgatni tudom a dolgokat, anélkül, hogy hozzájuk érnék. Az állatok engedelmeskednek nekem, pedig nem idomítom őket. Bántani tudom azokat, akik bosszantottak. Ha akarok, fájdalmat tudok okozni nekik."
"
-voldemort és Dumbledore beszélgetése...sztem csináld azt amit a Sötét Nagyúr ;)
építs harmóniát és kiegyensúlyzottságot. A belső világod és külső világ között erős a híd.
Vagyis neked már nincs jogod mayimális energiával döbe gurulni, hiszit levágni, és egyebek.
Meditálj, sportolj, szexelj sokat, légy kiegyensúlyozott
Én is a sportot ajánlom. Ha megtanulod jól irányítani a tested, akkor utána a képességeidet is jól fogod tudni irányítani. :) Sport, sport, sport.
Illetve a látnok rokonaidat is kérdezheted, ők biztos jobban tudnak segíteni mint az itteni trollok. :)
Ha akarsz haverkodni, írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!