Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan kezeljem ezt a képesség...

Hogyan kezeljem ezt a képességet (ha az)? BŐVEBBEN ALUL!

Figyelt kérdés

A mi családunk elég fura, sok látnok, és a 4 elemet uraló emberek, és háziszellemünk is van népesítik be.Nálam eddig nem jelentkezett semmi ilyesmi képesség máig.Vízióim vannak a nap bármely percében rámjöhet egy foszlány a jövőből, meg ha megijedek/dühös/izgatott leszek valami történik pl:.

-bekapcsol az autó riasztó

-elmegy az áram

-valakinek baja esik

Remélem nem csináltok hülyét belőlem.CSAK HASZNÁLHATÓ VÁLASZOKAT ÍRJATOK PLS!

2015. dec. 22. 14:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A Harry Potter helyett olvass inkább klasszikusokat.
2016. jan. 20. 02:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok,velem is ezek történnek. Segíthetek neked, ha szeretnéd. Írj! :)
2016. febr. 3. 19:20
 13/13 anonim válasza:

Ha még olvasod ezt kérdező,én nem troll vagyok ez hasznos válasz:

Nos,olyan NINCS hogy 4 elemet uraló ember,mert az csak a filmekben van,DE látnok van,és szellemek is léteznek.Ami veled van,azt teljes mértékben elhiszem,mert velem is szokott ilyen lenni!Amúgy ez szerintem képesség,nekem is vannak ha gondolod dobj egy üzit!

2017. aug. 30. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!