Ez mágia vagy valami természetfeletti tulajdonság?
Először is, kérlek ne nézzetek hülyének.
Mostanában sokszor vannak megérzéseim, amik be is jönnek, viszont körülbelül 5-10 másodperccel előtte érzem csak meg.
Tehát például tudom, hogy mit fog a másik mondani, ki jön be az ajtón ilyesmik.
A másik, hogy egy érdekesség, hogy mindenkinek tudom a szülinapját. Egyszer valaki elmondja, megjegyzem. Az egész osztályomét tudom, illetve szomszédokét, mindenkiét, aki egyszer említette.
07.07.-én születtem és a 7-est ugye egy misztikus számnak tartják. Szerintetek van ennek bármi köze ezekhez?
Anya azt is mesélte, hogy volt már a családunkban olyan (üknagymamám), aki szintén mindent megérzett, illetve tudott valami "gyógyító hatást" is. Ez nem tudom, hogy pontosan mit takar.
Szerintetek vannak ezekben bármi összefüggés vagy megmagyarázható dolog?
Kérlek, a hülye vagy, ne higgy ezekben, stb válaszoktól kíméljetek meg.
Nem hiszek ezekben, mégis elkezdett érdekelni, mert szerintem ez egy különös dolog.
A szulonapodat össze kell adni. Tehát 14 es ezt le kell redukálni egy számra 14 bol lesz 5, ehhez kellene meg a születési éved is.
Ebből mar lehet egy szamisztikai ülést csinálni. Ami nagyon pontosan meg tudja mondani a tulajdonsagaidat. Ha valaki idegent el szeretnél kápráztatatni akkor facen megnézed a születési dátumát, kiszámolod, megjegyzed a tulajdonságokat. Amikor meg talalkoztok beepitheted ugy mint egy látomás vagy valami másban is. Nagyon nagy a hatása. :)
Hát én is hasonló vagyok. A rövid távú jövőbelátásom nekem is van (megérzés) ami ált jó pedig kicsi rá az esély. Pl ültetésnél mondta a neveket és mielőtt kimondta a nevem én is kimondtam nem tudom miért xD. Meg egyszerűen velem nem történhet nagy rossz mióta majdnem meghaltam. És úgy érzem befolyásolom a környezetet meg az embereket tudat alatt (nem szándékosan)....
Pl ebben a félévben csak 5ösöm van pedig már 8. Os vagyok hatosztályosban. Amit meg nagyon megjegyzek az a pénzzel kapcsolatos és kevés infóból is jó ötleteim vannak. Röviden összefoglalva a dolgokat amik történnek velem (alig irtam le valamit ezekből) akkor azt mondják hogy nagyon szerencsés vagyok. De mióta meguntam az álmaim irányítását azóta mintha az életet is irányítanám legalábbis az enyémet így: mondom magamban hogy ennek meg kell történnie különben nem tudom hogy tovább" és ha ez őszinte akkor meg is történik. Van olyan is hogy elindulok hogy milyen nehéz nap aztán valahogy mégse pedig lehetett volna csak mindenféle elmaradt... De ez félig összefügg azzal hogy érdekel a pszihológia de ez csak egy részére adhat magyarázatot. Engem is érdekel hogy akkor mindez a rengeteg dolog csak véletlen vagy sötét erők vannak mögötte mert azzal nem szeretnék foglalkozni mert annyira azért ismerem a fehér mágiát. De azt mondta a hittan tanárom hogy tittel minden lehetséges még vizen járni is, vagyis ha hiszem hogy nem fogok felelni akkor... amúgy ezt oda vissza megtapasztaltam (tudtam hogy nem/igen fogok felelni). A 7 es a kedvenc számom ovis koromtól és hetes szám alatt lakom és az irányírószám 7741 és 2017ben találtam meg a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!