Szerelmi kötést hogyan lehet feloldani?
1. Magyarul írtam
2. Nyilván olyanoktól kérdezem, akik tudják miről van szó.
Így sincs nagy probléma. Rituáléban így is tudod ábrázolni. A lényeg, hogy a jelenlegi érzelmi, és fizikai kapcsolatot megfelelően ábrázold rituális elemekkel.
Miben merül ki a kötés hatásossága? Akit magadhoz kötöttél még mindig szeret, attól függetlenül, hogy megpróbáltad feloldani?
Mondd el neki, hogy szerelmi kötést csináltál rajta.
Vagy egyik nap csak úgy váratlanul kérdezd meg tőle: "Ugye, hogy milyen jól sikerült a nemváltoztató műtétem?" esetleg "Remélem nemsokára feltalálják az AIDS ellenszerét, mert kiderült, hogy HIV fertőzött vagyok"
Tuti siker.
Hogy honnan tudom? Egy se veled se nélküled kapcsolat a miénk. Sosem volt igazi szerelem, mégis újra és újra egymásra találtunk.
Mondjuk nem kizárt, hogy feloldottam, mert én azóta már nem kötődök hozzá. Ebben az esetben vagy rajta nem hatott, vagy mégiscsak szeret.
hohohó!
Sok szopás és sírás meg szenvedés vár rád!
én öszintén gratulálok!
Ez egy nagy lecke lesz neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!