Szerelmi kötést hajtottam végre. Hatásos lehet? (Komoly válaszokat szeretnék)
Ha tényleg viszont szeretni fog, az lehet azért is mert egyszerűen beléd szeretett, és nem a gyertyák maiatt volt. Mármint lehet, hogy akkor is össze jöttetek volna ha nem csinálod meg a kötést. De mivel csináltad a cuccot, és össze jösztök, jogosan hiheted, hogy a kötés hatásos volt. De ha nem jösztök össze, akkor azt hiheted (jogosan), hogy nem vált be.
Én személy szerint nem hiszek a szerelmi kötéses dolgokba. De nem nézem le azokat akik hisznek benne, én is hiszek olyanokban, amiben más nem.
Kérdésedre válaszolva: nem hiszem, hogy hatásos lenne. Ez az én véleményem. Szándékom nem rossz, csak más a véleményem.
Gyertya lángból gyakorlás nélkül nehéz jósolni, ráadásul a szemnek se jó hosszasan nézve. Viszont ugyanúgy lehet jósolni egy pohár vízből is, ha tiszta a víz. De gyakorolni kell azzal vele. :)
Csatlakozom az Huo-hoz, tényleg szerencse, hogy rossz volt a módszer.
Senkit sem szabad kényszeríteni a veled való létre!
Nem lehet belőle jósolni. A szerelmi kötés, és a jóslás pedig eléggé messze állnak egymástól. A szerelmi kötés célja, hogy egy kiválasztott személy akaratát huzamosabb időre befolyásold, és arra kényszerítsd, hogy feléd fordítsa a vágyait, és érzéseit. Módszertől függetlenül ez gerinctelenség. Valakit kényszeríteni arra, hogy szeressen, függetlenül attól, hogy normálisan szeretne e téged, önző, és aljas dolog. Nem utolsó sorban pedig valójában nem lehetséges. Szeretetet, és a szeretetből fakadó érzéseket nem tudsz művi úton kikényszeríteni. Csak alantas érzéseket, vágyat, és ösztönös reakciókat. Emellett a legtöbb kötés nem csak a célszemélyt befolyásolja károsan, hanem a kedves küldőt is. A tiédhez hasonló, de működő módszerek ilyenek. Képzeld el az egészet úgy, hogy megátkozol valakit, hogy befolyásold az akaratát. Ha rossz a módszered, magaddal is ezt teszed.
A jóslás nem gyertyalángból történik, hanem nagyobb tűzből, lévén a gyertya lángja elég stabil, és egyszerű. Az élő tűz lángjaiból szoktak jósolni, ami különböző formákat, különböző intenzitással produkál. A viaszt pedig meg szokták olvasztani, vagy nagyobb gyertyát égetnek, ami elég olvadt viaszt produkál, és azt egy tál vízbe öntik. Annak az alakjából jósolnak. Amit te próbáltál, az ezeknek a félreértelmezése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!