Szerintetek létezhet olyan hogy egy tárgy "gonosz" lenne?
Figyelt kérdés
Részletesebben, vettem egy új medált, minden nap hordom, de mióta megvettem egyre szerencsétlenebb vagyok, főleg akkor ha vasárnap menni akarok valahova. Azóta a gépem tönkrement, a biciklim tönkrement a falu másik végében, lebetegedtem annak az eseménynek a reggelén amire egy hónapja várok, szóval nem ilyen "lefröcsélt egyszer a mellettem elhaladó busz" hanem már sorozatosan megy a szívás. Volt ilyen egyszer előtte is, mikor vettem két medált, az egyiket a barátomnak szántam és amíg mind2 nálam volt együtt, minden rossz ami lehetett megtörtént.2015. okt. 6. 16:16
11/12 A kérdező kommentje:
Van egy ismerősöm aki ásványokat szokott tisztítani/programozni, tudjátok ilyen ezoterikus dolgok, lehet odaadom neki hátha tud vele valamit kezdeni.
2015. okt. 7. 11:10
12/12 anonim válasza:
valoban a "kez a gyilkos nem a kes",de viszont egy ilyen kes rettento negativ energiat kezd el hordozni magaban pl ott van a festo aki megfestett egy kepet a verevel es elatkozta azt es valoban aki megnezte a kepet es nem is tudott rola es a fo a dologban is rettento szerencsetlen lett es meghalt.most a kepet elzarva taroljak letakarva es becsomagolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!