Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek létezhet olyan...

Szerintetek létezhet olyan hogy egy tárgy "gonosz" lenne?

Figyelt kérdés
Részletesebben, vettem egy új medált, minden nap hordom, de mióta megvettem egyre szerencsétlenebb vagyok, főleg akkor ha vasárnap menni akarok valahova. Azóta a gépem tönkrement, a biciklim tönkrement a falu másik végében, lebetegedtem annak az eseménynek a reggelén amire egy hónapja várok, szóval nem ilyen "lefröcsélt egyszer a mellettem elhaladó busz" hanem már sorozatosan megy a szívás. Volt ilyen egyszer előtte is, mikor vettem két medált, az egyiket a barátomnak szántam és amíg mind2 nálam volt együtt, minden rossz ami lehetett megtörtént.
2015. okt. 6. 16:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hordozhat negativ energiakat, viszont az agy programozhatò, nem lehet, hogy kicsit Te generàlod a szerencsètlensèget?:)
2015. okt. 6. 16:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Mosd le csap alatt folyóvízzel, lehet negatív energiák vannak rajta, sokan összefogdosták.
2015. okt. 6. 16:54
 3/12 anonim ***** válasza:
A szerencsétlenséged Te magad generálod, és ez az agy oxigénhiányos állapotára vezethető vissza. A medálnak csupán placebója lehet, ami az elmédben van.
2015. okt. 6. 18:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Az érdekes az, hogy csak medáloknál veszel észre ilyet.Valami tudatalatti fóbiád lehet a medálokkal kapcsolatban.Hiszel benne hogy szerencsétlenséget hoznak rád, szorongsz emiatt és persze hogy ilyenkor "minden összejön".Meg amúgy is, amire figyelsz, azt jobban észreveszed.Ha nem vettél volna medált, ezek a problémák bizonyára akkor is beköveztkeztek volna, csak nem lett volna mire fogni, így nem lett volna olyan feltűnő.Ha ennyire nem jössz ki a medálokkal, hát ne vegyél többet ilyesmit.
2015. okt. 6. 18:58
 5/12 A kérdező kommentje:

Alapból pedig jól kijövök velük, ez furcsán fog hangzani de egyszerre néha 5 nyaklánc is van rajtam szóval nagyon sok medálom van de ez az első aminél ilyet tapasztaltam.

Lehet tényleg csak bebeszélem magamnak hogy ettől történnek rossz dolgok és ezzel mégtöbbet vonzok be.

2015. okt. 6. 20:49
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha a tárgynak - jelen esetben a medálnak - saját tudata van, - akkor lehet jó is, gonosz is.

Az ókori görögök és a tudomány mai állása szerint a tárgyaknak tudatuk nincs, tehát ugyanúgy nem lehetnek gonoszak, mint jók sem.

Nem a kés a gyilkos, hanem az azt fogó kéz.

2015. okt. 7. 05:38
 7/12 anonim ***** válasza:

Kiskoromban, ha véletlenül viszályára vettem fel az atlétámat, abban a napban nem történt velem semmi szerencsétlenség. Ha odafigyelve öltözködtem, minden nap történt valami atrocitás. Azt is kitapasztaltam, hogy ha tudatosan kifordítva vettem fel, még erősebb atrocitások történtek velem. Csak akkor működött a babona, ha csak is véletlenül vettem fel kifordítva a trikóm. Más ruhadarabokkal sehogy sem működött, csak is az atléta trikóval, és csak is véletlenül.

Az életem tele volt atrocitásokkal, de még is felnőttem. Közben megtanultam nem odafigyelni erre a viseletre.

Mára már ezt a babonát kinőttem.

Valahogy még is befolyással vannak a tárgyak a lelkünk, és ezzel együtt szervezetünk működésére! A placebo ilyen formában lehet káros is az ember tevékenységére, sorsára.

Találj ki valamit a medállal kapcsolatban, valami áldozatfélét, azzal esetleg kontrollálni, jóra fordítani a hatásait. Minden a Te agyadban történik!

2015. okt. 7. 10:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Gonosz tárgy nem létezik, mert a "gonoszság" csak egy rossz tulajdonság, a tárgyaknak pedig nincsenek érzései, amivel ki tudnák fejezni ezeket a rossz tulajdonságokat.
2015. okt. 7. 10:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Levettem és beraktam a tárcámba.... 10 perccel később eltört a telefonom.... ez nagyon nem akar összejönni.
2015. okt. 7. 10:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Próbálj meg inkább áldozatot adni érte! Hogy tudatalattid megszabaduljon a behatástól! (esetleg tetováltasd a képét a talpadra, valami ilyesmi áldozatra gondolok. Vagy tedd bele a cipődbe, és taposd ki belőle a rosszat. De ez csak hit kérdése! Csak úgy lehet elmulasztani a káros hatását, ha tudatalatt sem figyelsz oda rá!)
2015. okt. 7. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!