Szerintetek létezhet olyan hogy egy tárgy "gonosz" lenne?
Alapból pedig jól kijövök velük, ez furcsán fog hangzani de egyszerre néha 5 nyaklánc is van rajtam szóval nagyon sok medálom van de ez az első aminél ilyet tapasztaltam.
Lehet tényleg csak bebeszélem magamnak hogy ettől történnek rossz dolgok és ezzel mégtöbbet vonzok be.
Ha a tárgynak - jelen esetben a medálnak - saját tudata van, - akkor lehet jó is, gonosz is.
Az ókori görögök és a tudomány mai állása szerint a tárgyaknak tudatuk nincs, tehát ugyanúgy nem lehetnek gonoszak, mint jók sem.
Nem a kés a gyilkos, hanem az azt fogó kéz.
Kiskoromban, ha véletlenül viszályára vettem fel az atlétámat, abban a napban nem történt velem semmi szerencsétlenség. Ha odafigyelve öltözködtem, minden nap történt valami atrocitás. Azt is kitapasztaltam, hogy ha tudatosan kifordítva vettem fel, még erősebb atrocitások történtek velem. Csak akkor működött a babona, ha csak is véletlenül vettem fel kifordítva a trikóm. Más ruhadarabokkal sehogy sem működött, csak is az atléta trikóval, és csak is véletlenül.
Az életem tele volt atrocitásokkal, de még is felnőttem. Közben megtanultam nem odafigyelni erre a viseletre.
Mára már ezt a babonát kinőttem.
Valahogy még is befolyással vannak a tárgyak a lelkünk, és ezzel együtt szervezetünk működésére! A placebo ilyen formában lehet káros is az ember tevékenységére, sorsára.
Találj ki valamit a medállal kapcsolatban, valami áldozatfélét, azzal esetleg kontrollálni, jóra fordítani a hatásait. Minden a Te agyadban történik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!