Van olyan, hogy egy tárgy gonosz?
Sziasztok!
Én semmit sem tudok az ezoterikus dolgokról, de most felmerült bennem egy kérdés. Néhány hónapja kaptam egy barátomtól egy tárgyat, amit ő készített. Amióta nekem adta, és nálam van, csupa rossz történik velem. Egy ideig magamnál hordtam, mert fontos volt a személy, akitől kaptam, de azóta még vele is megszakadt a kapcsolatom teljesen, pedig ő volt az egyik legfontosabb emberem még fél éve is. Amikor a legrosszabb dolgok történnek, akkor valahogy mindig a kezembe akad ez a tárgy. Pedig elrakom mindig.
Lehet, hogy ostobaság, de gondoltam megkérdezem.
igen vannak, pár éve egy amerikai ismerősünktől kaptunk két macskás szobrocskát.
Formára hasonló, csak azok cirmosak voltak és nem volt talpazatuk.
A polc ahol tartottuk, volt egy videó lejátszó, anyukámmal meg akartunk nézni egy filmet. Éppen be akarta rakni a kazit a lejátszóba, valahogy beragadt az ujja a macska füle és a polc teteje közé. Ha nem látom a saját szememmel, nem hiszem el. Ha a macska csak egy kazettán állt volna, akkor még mindig lett volna 5 centi a macska füle és a polc teteje között, ha meg két kazin állt volna, akkor meg a macska nem fért volna be.
Miután megkaptuk ezeket a macskákat, sorra történtek velünk rossz dolgok: országúti autóbaleset, tönkrement háztartási gépek, betegségek; amint kidobtuk, hirtelen minden helyre állt.
Igen van ilyen.
Nem a tárgy hanem a rajtamaradt, vagy ráruházott energiák árthatnak. Tehát megtisztítható, és akkor megint egy szimpla tárgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!