Úgy érzem valami gonosz erő szállta meg a kutyámat, már csak kereszttel merek a közelébe menni, hogyan űzzem ki belőle a gonoszt?
Figyelt kérdés
Szerda óta furcsán viselkedik a kutyám, a hangja is nem mindig ugatásnak hangzik, hanem mintha valami érthetetlen nyelvet beszélne, és a mozdulatai is teljesen megváltoztak, meg az arca, olyan mintha mosolyogna de nagyon rémisztő, olyan sunyi mosoly van az arcán. A táljába tettem már szenteltvizet, de nem segített és elmondtam rá tíz miatyánkot is, de most már tényleg nem tudom, hogy mit tegyek.2013. aug. 9. 10:34
3/12 anonim válasza:
Gondolom olvastad, hogy egy ferfi felrobbantotta a kutyajat mostansag, mert azt hitte megszalta az ordog. Gratulalok, viccelodj ezzel csak nyugodtan -.-
4/12 anonim válasza:
Be van a kutya oltva? És ha furcsán viselkedik miért nem vitted el el egy állatorvoshoz?
5/12 anonim válasza:
Mit tegyél? Ne szívasd tovább szegénykét. Elég baja van a kánikula miatt. Hidd el nekem az éjszakai lehűlés kiűzi belőle a "gonoszt". Szerintem ez a baja...
6/12 anonim válasza:
A miatyánk sem segített? Akkor nincs más választás, el kell altatni. Téged.
8/12 anonim válasza:
2-es! Szakadok a röhögéstől!!!!!!!!!!! :)
9/12 anonim válasza:
Adj neki kölcsön vagy kétezret, hátha elhúz legalább ma estére!
10/12 anonim válasza:
nem lehet hogy azért mosolyog, mert melege van és ő a lihegéssel "izzad"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!