Van olyan, hogy egy tárgy gonosz?
Sziasztok!
Én semmit sem tudok az ezoterikus dolgokról, de most felmerült bennem egy kérdés. Néhány hónapja kaptam egy barátomtól egy tárgyat, amit ő készített. Amióta nekem adta, és nálam van, csupa rossz történik velem. Egy ideig magamnál hordtam, mert fontos volt a személy, akitől kaptam, de azóta még vele is megszakadt a kapcsolatom teljesen, pedig ő volt az egyik legfontosabb emberem még fél éve is. Amikor a legrosszabb dolgok történnek, akkor valahogy mindig a kezembe akad ez a tárgy. Pedig elrakom mindig.
Lehet, hogy ostobaság, de gondoltam megkérdezem.
Két esetben lehet "gonosz" egy tárgy:
Ha gonosz energiákkal töltik fel(pl rontást küldenek rá, gonosz szándékkal)
Vagy ha maga az ajándékozott valami okból a tárgyra vetíti ki a félelmeit, összekapcsolja a rossz történéseket a tárggyal.
Illetve még létezik olyan, de csak némi látói képességgel élőknél, hogy érzékelik a tárgyak energiáit, "emlékeit" és ha egy tárgyhoz sok negatív emlék fűződik, azt is megérzik, de itt nincs szó semmi gonoszságról, ártásról.
Tehát lehet, hogy azt a tárgyat te magad nevezted ki gonosznak, a szerencsétlen véletlenek miatt, amik történtek.
Bár ez utalhat arra is, hogy nem igazán bízol meg abban, aki kapta, mert akkor eszedbe sem jutna félni az ajándékától.
Esetleg tehetsz egy próbát, hogy egy időre megszabadulsz a tárgytól és figyeled, lesz-e javulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!