Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A meditáció rossz dolog? (Úgy...

A meditáció rossz dolog? (Úgy értem rossz "erőktől" származik?

Figyelt kérdés
Már nem tudom mit gondoljak...valaki szerint jó dolog és ajánlja, hogyha tudom csináljam, valaki szerint rossz dolog és nem "szabad" a saját érdekem miatt ilyen dolgokat csinálnom, emellett okkultizmus is...bár valamilyen szinten érzem, hogy ez nem jó dolog, mint például a varázslás és egyéb ilyen tevékenységek. Csak olyan válaszoljon, aki jártas a témában és értelmes visszajelzést tud adni! Köszi előre is.

#meditáció #varázslás #démonizmus #okkultiasztrálutazás
2015. aug. 21. 20:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Néha öntudatlanul álmaid közben is szoktál asztrál utazni, csak nem feltétlenül emlékszel rá. Az imádság is tekinthető meditációnak ahogy egy korábbi válaszban is írta valaki.

A rossz érzések belőled erednek, nem az "erők" rosszak. Szerintem ne misztifikáld túl az egészet, viszont a megérzéseidre figyelj. Mindenki megijed ha a fejlődésben hirtelen nagyot lép előre, én is, ezzel nincs semmi baj, ilyenkor lassíts egy kicsit. Ha most abbahagyod a meditációt és fél év múlva úgy érzéd, hogy ezt mégis jó lenne csinálni, akkor hajrá!

2015. dec. 14. 21:23
 22/23 anonim ***** válasza:
sehonnan nem származik. egyszerű jelenlétet jelent
2015. dec. 15. 00:19
 23/23 anonim ***** válasza:

Hm. Nem, a meditáció nem rossz dolog. és nem származik rossz erőktől. Te sem vagy "rossz". Viszont valaki beárnyékolt. Van rajtad egy kötés. Menj el, és vetesd le.

Amúgy a 3. szem sem "rossz". A kérdés az, hogy egy adott ember az adottságait mire használja.

De Te még nagyon fiatal vagy és kezdő ebben e témakörben, könnyen befolyásolható. Javaslom: jól gondold át, kiket engedsz magadhoz közel.

2015. dec. 15. 03:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!