A meditáció rossz dolog? (Úgy értem rossz "erőktől" származik?
Néha öntudatlanul álmaid közben is szoktál asztrál utazni, csak nem feltétlenül emlékszel rá. Az imádság is tekinthető meditációnak ahogy egy korábbi válaszban is írta valaki.
A rossz érzések belőled erednek, nem az "erők" rosszak. Szerintem ne misztifikáld túl az egészet, viszont a megérzéseidre figyelj. Mindenki megijed ha a fejlődésben hirtelen nagyot lép előre, én is, ezzel nincs semmi baj, ilyenkor lassíts egy kicsit. Ha most abbahagyod a meditációt és fél év múlva úgy érzéd, hogy ezt mégis jó lenne csinálni, akkor hajrá!
Hm. Nem, a meditáció nem rossz dolog. és nem származik rossz erőktől. Te sem vagy "rossz". Viszont valaki beárnyékolt. Van rajtad egy kötés. Menj el, és vetesd le.
Amúgy a 3. szem sem "rossz". A kérdés az, hogy egy adott ember az adottságait mire használja.
De Te még nagyon fiatal vagy és kezdő ebben e témakörben, könnyen befolyásolható. Javaslom: jól gondold át, kiket engedsz magadhoz közel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!