Démonok segítettek volna nekem a megfelelő tétel húzásában? ( többi lent )
Figyelt kérdés
... nos megkérdeztem a tanároktól, hogy húzhatok e úgy tételt, hogy rajzolok egy lapra egy pentagrammát, kiborítom rá a tételeket a borítékból, és amelyik legközelebb lesz a közepéhez azt húzom. ( azt mondták oké ) Az egyik pont a pentagramma közepére esett, és végül pont az a tétel volt amit tudtam!2015. jún. 10. 00:32
12/14 anonim válasza:
Ez csak az ELTE ÁJK Alkotmányjogi Tanszékén történhetett. Azt a helyet mindig sötét aura lengte be, nem is beszélve a vizsgán elhulltak szellemeiről.
13/14 anonim válasza:
És akik mint egy axiómát kijelentik, hogy démonok nincsenek, megkérdezhetem, hogy mire alapozzák a hitükön kívül?
14/14 anonim válasza:
Vannak démonok, de ilyen apróságokat te is meg tudsz oldani magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!