Jósok, egy kis segítségre van szükségem. Hányas számú tételt fogom kihúzni informatikából?
Én meg mondom neked, hogy a 5-öst.
Hülye vagy? Tanuld meg az összeset. Az érettségi séta galopp a majdani egyetemi vizsgákhoz képest. Három nap alatt simán elölről hátulra megtanul az ember 20 tétélt.
Szeretem ezeket a kérdéseket, itt mindig kiderül fekete-fehéren, hogy kézzelfogható infóval sose tudnak a nagy jósok szolgálni... :))
Amúgy hétfő még soká van, ha én nekem lett volna valaha több napom tanulni egy vizsgára, micsoda kánaán lett volna...
Amúgy mindet megtanultam, csak kíváncsiságból kérdezem. :D Akkor most nem is tudom, melyikőtök tanácsát fogadjam meg. Győzködjetek még egy kicsit, jó? Melyikőtök válasza az igazi? Mert azt az egyet, amit ti ajánlotok, extra jól megtanulnám, hátha.
5-ös?
1-es, 14-es, 13-as? Jó kérdés. :D
Ja és utolsó: remélem tudod, hogy ez csak puszta kíváncsiság, mert ha begyöpösödött szar lennék, akkor magam gyújtanák gyertyát és megidézném a nagy Asztaltáncoltató Éjjelkísértő Zokniszájú Szellemet. :D
Inkább ajánlj te is egy számot, jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!