Jósok, egy kis segítségre van szükségem. Hányas számú tételt fogom kihúzni informatikából?
Szia!
Én vagyok a legfőbb jósok főnagykövete, és sajnos azt látom, hogy miután tanácsot adtam, nem rendezed a számlát. Mivel ugye gondolom tudod, hogy egy ilyen neves szakembertől, mint én, csak úgy nem kaphatsz életedet befolyásoló tanácsot.
Mivel elég sötét jövőt látok arra vonatkozóan, hogy te megfizessed utólag az útmutatás költségeit, ezért kérlek, hogy utald át számomra az összeget előre. Mivel a jövő tőlünk is függ, ezért ennyi differencia belefér, ezzel nem kísértjük nagy Haribót, a pénz Istenét (amúgy ő nagyon jó barátom, együtt szoktunk gumicukrot enni).
Értelemszerűen miután megérkezett a pontos összeg, a számlával együtt Tancsitól, az érettségik nagyságos jótevőjétől a kérdéses számot megküldöm.
Reklamálni az adott tételszámra vonatkozóan az érettségid megkezdéséig tudsz, ezt gondolom te is belátod, hogy miután már elkezdődött az érettségid, nincs értelme.
A 3 -ast.
De ha most mégsem azt húznád, akkor életed során valamelyik vizsgádon azt fogod húzni. Vagy már egyszer ki is húztad a hármast. Vagy valamelyik előző vagy következő életedben kaptad ezt a tételt. De az biztos, hogy valaki ezen a vizsgán ki fogja húzni a hármast! Még alakulhat úgy is, hogy Te. Ha úgy fognak állni a csillagok!
Az első megérzésem a 9-es volt :D
Amikor én érettségiztem, anno közgázból pár napig a 18-as számmal álmodtam, erre kihúztam azt a tételt. Persze, nem azt mondom hogy ez a 9-es 100%, inkább olyan 50-50% :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!