Démonok segítettek volna nekem a megfelelő tétel húzásában? ( többi lent )
Figyelt kérdés
... nos megkérdeztem a tanároktól, hogy húzhatok e úgy tételt, hogy rajzolok egy lapra egy pentagrammát, kiborítom rá a tételeket a borítékból, és amelyik legközelebb lesz a közepéhez azt húzom. ( azt mondták oké ) Az egyik pont a pentagramma közepére esett, és végül pont az a tétel volt amit tudtam!2015. jún. 10. 00:32
1/14 A kérdező kommentje:
Na erre varrjatok gombot szkeptikusok! ( viccen kívül ez tényleg így történt :D )
2015. jún. 10. 00:32
2/14 Ozmium42 válasza:
Nem.
- Démonok nincsenek
- Gondolom azért megtanultál egynél több tételt is.
- Előfordult már, hogy csak egy tételt tudtam, és kihúztam. Nem démonok miatt.
3/14 anonim válasza:
Nem, a tanárok, te magad írtad.
4/14 Missi_Key válasza:
keresztény suliba járok..ezt ki akarom próbálni.
6/14 anonim válasza:
"Az egyik pont a pentagramma közepére esett, és végül pont az a tétel volt amit tudtam!"
És így is megbuktál. Erre aztán mit léptek szkeptikuskák ?
7/14 anonim válasza:
1./ Démonok nincsenek.
2./ Ha vannak démonok, azok csak az illető agyában.
3./ Ha másutt is vannak, nem épp segítő szándékukról híresek.
4./ Ha mégis megtesznek valamit, előzetesen lefixált ellenszolgáltatást kérnek érte.
5./ Az ellenszolgáltatás a lelkednek halálod utáni általuk birtoklása.
6./ A halál után csak a nagy nihil van, tehát a nem létező démon nem kap semmit.
7./ A 4. pont alatti kitétel szerint semmiért a démon sem dolgozik!
8/14 anonim válasza:
A pentagrammnak magában nincs köze a démonokhoz. Simán csak pszichológiai oka van, hogy így húztál.
9/14 A kérdező kommentje:
# 6 Dehogy. 5-ös lett.
2015. jún. 10. 10:11
10/14 aladar12 válasza:
én megnéztem előtte egy yugioht és kihúztam a legkönnyebb tételt. shining draw!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!