Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Tétel húzásának bevonzása?...

Tétel húzásának bevonzása? Tényleg működik?

Figyelt kérdés

Hétfőn fogok érettségizni mindenből. Hogyan tudnám bevonzani azokat a tételeket, amelyiket húzni szeretném?

Nagyon félek. Tőletek kérdezem... legyek bátor és már ne tanuljak (csak nézzem át őket) vagy inkább újra vessem bele magam?

(Amit húzni szeretnék már tudom).

18 éves lány

2013. jún. 22. 19:28
 1/10 anonim válasza:
Én is hétfőn érettségizek :D A vonzásról meg csak annyit hogy NE arra gondolj hogy mit nem akarsz húzni, mert az olyan mint amikor azt mondják hogy ne gondolj egy elefántra (na látod, csak arra gondoltál). Helyedben csak tanulnék, ha már eddig nem tetted meg.
2013. jún. 22. 19:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha van olyan, ami nem nagyon megy, akkor azt még nézd át, vagy olvasgasd kicsit (de azért ne fáradj ki hétfőre). Jó, ha mindent tudsz, de arra a tételre gondolj, amit húzni akarsz. Gondolj arra az érzésre, mikor kihúzod a tételt, és elönt az öröm. :) Nekem sikerült államvizsgán ez (persze véletlen is lehet).

(Jó tanács: ha kihúztad amit akartál, ne kiáltsd el magad, hogy "b.. meg ez az", ahogy én tettem. :D )

2013. jún. 22. 19:53
 3/10 A kérdező kommentje:
Megpróbálok :D Amúgy eddig is tanultam első válaszoló, de már úgy gondolom, amit eddig nem tudtam beleverni a fejembe, az nem is fog menni :)
2013. jún. 22. 22:12
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem működött, bár fordítva. Irodalomból volt egy tétel, amit nagyon nem akartam kihúzni, mert utáltam. Rettegtem, és állandóan arra gondoltam, mi lesz, ha azt húzom. Persze hogy azt húztam ki. :)

Szóval ezen az elven működhet a jó irányba is a dolog.

2013. jún. 23. 10:49
 5/10 anonim válasza:
Na bejött ez a vonzás téma?
2013. júl. 2. 08:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, olyat húztam, amit tudtam! (mert nem úgy mondtam végül, hogy pont ezt meg ezt, hanem, ami számomra a legmegfelelőbb tétel). Pedig aztán volt pár, ami parás lett volna :))
2013. júl. 2. 16:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha ügyesen be tudod vonzani, akkor nincs gond. Az a probléma hogy ezt is tanulnikell. Kezdetben kisebb dolgokat kell bevonzogatni és fokozatosan nehezebbeket. Már erre nincs idő dajna :S

Egy gyakorlott bevonzó

2013. júl. 2. 16:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Az biztos! Nem szabad mondani, mert lehúz, de a pozitív gondolkodásra való áttérés a legnehezebb, legalábbis szerintem :)
2013. júl. 2. 21:34
 9/10 anonim válasza:
Nekem most volt irodalomból tétel felelés.5 tételből feleltünk irodalomból és én abból csak 1-et tudtam megtanulni.Amint láttam,hogy a tanár rakja le a borÍtékokat,mintha megéreztem volna hogy abba van az az egy tétel amit megtanultam.Gondolkodás nélkül azt húztam ki.És benne volt az a tétel amit tudtam.remélem rendes érettségin is befog jönni. :D
2014. ápr. 7. 22:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Sok sikert!!! :)))
2014. ápr. 8. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!