Tétel húzásának bevonzása? Tényleg működik?
Hétfőn fogok érettségizni mindenből. Hogyan tudnám bevonzani azokat a tételeket, amelyiket húzni szeretném?
Nagyon félek. Tőletek kérdezem... legyek bátor és már ne tanuljak (csak nézzem át őket) vagy inkább újra vessem bele magam?
(Amit húzni szeretnék már tudom).
18 éves lány
Szerintem, ha van olyan, ami nem nagyon megy, akkor azt még nézd át, vagy olvasgasd kicsit (de azért ne fáradj ki hétfőre). Jó, ha mindent tudsz, de arra a tételre gondolj, amit húzni akarsz. Gondolj arra az érzésre, mikor kihúzod a tételt, és elönt az öröm. :) Nekem sikerült államvizsgán ez (persze véletlen is lehet).
(Jó tanács: ha kihúztad amit akartál, ne kiáltsd el magad, hogy "b.. meg ez az", ahogy én tettem. :D )
Nekem működött, bár fordítva. Irodalomból volt egy tétel, amit nagyon nem akartam kihúzni, mert utáltam. Rettegtem, és állandóan arra gondoltam, mi lesz, ha azt húzom. Persze hogy azt húztam ki. :)
Szóval ezen az elven működhet a jó irányba is a dolog.
Ha ügyesen be tudod vonzani, akkor nincs gond. Az a probléma hogy ezt is tanulnikell. Kezdetben kisebb dolgokat kell bevonzogatni és fokozatosan nehezebbeket. Már erre nincs idő dajna :S
Egy gyakorlott bevonzó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!