Emberek bevonzása, ilyen szinten? Lehetséges?
Az első, nagyon fontos dolog: hobbi szinten írok, leginkább olyasmiket foglalok történetekbe, amikről szeretném, hogy velem is megtörténjenek. Álmodozó típus vagyok, ugyanakkor álmok nem mennek az életem rovására, az utóbbi időben elég sűrűn járok társaságba, megtanultam elfogandi magam, és kihozni a legtöbbet abból, amim van, a hibák ellenére, és azokkal együtt is.
Nem sokkal korábban fejeztem be egy irományt, a napokban pedig az abban felvázolt félisten jött velem szembe és szinte minden ugyanúgy történt, ahogy korábban, abban a bizonyos történetben leírtam... Létezhet ilyen?
Még egy apróság: eddig, amikről írtam, gyakrorlatilag csak a körülöttem élőkkel történtek meg. Sokak történetét megírtam már körülöttem, hónapokkal előre... Talán ideje lehet, hogy végre a sajátom írjam?
Uhh de jó, hogy rátaláltam erre a kérdésre!! Én is írok egy regényt, bár még tavaly szeptemberben kezdtem el, és másfél hónapig írogattam, de csak hébe-hóba, a fejemben pedig már az egész történet megvolt. Azt vettem észre így utólag, hogy a két kapcsolatom, ami decemberben, és a másik pedig áprilisban kezdődött, olyan kapcsolatok, amelyek nélkül nem tudtam volna megírni a regénybeli kapcsolatokat! Szükségesek voltak ezek a szerelmek az életembe, hogy a történetet valós tapasztalatból írjam meg, nem csak elképzelésekből... A két fiú megismerése által rengeteg mindent tanultam, megismertem 2 külön világot, emberi jellemzőket, a csalódásokat, a kétségeket, a szerelem érzését, és a kapcsolat elmúlása miatti rám vonatkozó hatásokat. Lehet, hogy azért is vonzottam be ezeket a kapcsolatokat az életembe, mert amíg írtam a regény elejét, közben álmodoztam a történet folytatásáról, és így a szerelmekről is. Aztán pedig szüneteltettem a regényírást, és nem gondolkodtam a történeten, így "megtörtént az elengedés", ami a vonzás törvényében ismeretes. Ha szeretnél bevonzani az életedbe egy vágyott dolgot, az álmodozás után el kell engedd, hogy megvalósulhasson. (Ahogy az idézet is mondja: "Amint lemondasz valamiről, megkapod.") Tudom, hogy ez így hülyeségnek vagy butaságnak látszik, de nézz utána a vonzás törvényének, és mindenre magyarázatot kapsz, ami történt veled. Ez a két fiú, akivel jártam a regény elkezdése után, elengedhetetlenül szükséges volt a regénybeli karaktereim és a kapcsolatok alakulásához. Mintha az élet biztosítaná a tapasztalatokat a regényemhez, pedig valójában én vonzottam be őket az életembe...
Remélem, tudtam segíteni, és én is megfogadom a tanácsod: legközelebb megírom a saját történetemet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!