Hogyan tudnék valakiket elátkozni?
Figyelt kérdés
Mielőtt megírnátok 20-an,hogy visszaszáll,tudom. És nem is érdekel,az sem érdekel ha 5szörösen száll vissza.SZÓVAL NORMÁLIS VÁLASZOKAT HA LEHET,KÉRLEK! Na kezdjük is az elején: két emberről van szó. Az egyik a tanárom. Megütött, bejön órára és rögtön kerget ki,amikor felelek elmondom a teljes leckét és természetesen egyest ad. A másik egy ismerősöm,miatta vágtam többször is magam,mindig bánt. Lelkileg teljesen roncs vagyok. Eddig magam bántottam. Most eljött a bosszú ideje.2015. márc. 15. 20:11
11/24 anonim válasza:
kedves kérdező.
Az átok helyett jobb az ima, tudom ezt nehéz elhinni,de akkor is így van. Az Istenre kell bíni az Igazság szolgáltatást. Majd Ö Igazságot tesz ha odabízod, majd meglátod. :)
12/24 anonim válasza:
Nemigaz, nem fentről kell várni a segítséget, innen is max. tanácsokat kapsz. A problémáidat magadnak kell rendezned.
13/24 anonim válasza:
Maradj már az istennel nem hallottál még az evolúciórol?
14/24 anonim válasza:
Ha én létezem, akkor Isten is:P
15/24 anonim válasza:
12-esnek válaszolom, hogy a segitség az ima által úgy jön, ahogyan az a legjobb. A leg optimálisabb, de az nem azt jelenti, hogy az én akaratom szerint. Hanem ahogy alakul a helyzet, azt elfogadni. Mert valamiért azt kapjuk amit, lehet, hogy nem véletlen. Mert valamiképp kiorivokáltuk az élettől, magunkra vontuk bevonzottuk.
16/24 anonim válasza:
SNISS.
Az evolúció nem zárja ki Isten lélét.
17/24 anonim válasza:
Kezdjük azzal, hogy semmire nem mész átkokkal szitkozódásokkal a problémádat magadnak kell megoldani. Elsőként azzal, hogy szólsz anyádéknak a Tanár Úrról, másodszor megpróbálod az ismerősöd tudtára adni, hogy nem kérsz a lelkiterrorból, ha nem érti akkor állj ki magadért. Ezt úgy értsd, hogy ha kell menj neki még akkor is, ha veszítesz a tudtára adod, hogy nem kérsz belőle.
18/24 anonim válasza:
Te tényleg elhiszed, hogy egy mindenható lény azzal fog foglalkozni, hogy egy tizenéves lánynak milyen problémái vannak, és még segíteni is fog neki? Te segítesz a hangyáknak?
19/24 anonim válasza:
Ha nem segít, nem létezik vagy gyűlölni kell.
20/24 anonim válasza:
A tanár csak úgy kiküld őráról mert 31 helyett 30 embert akar tanítani és te vagy a legközelebb az ajtóhoz. Az ismerősöd pedig csak bánt' mert miért ne.
Tudod aki szelet vet, vihart arat.
Szerintem inkább gondolkozz el magadon, nem lehet, hogy kívülről nézve te egy elkényeztetett, egoista kis csitri vagy?
Mit értesz 'bántás' alatt, ami miatt vagdosod magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!