Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy tudok valakit elátkozni?...

Hogy tudok valakit elátkozni? Nem nagyot csak hogy érezzék egy kicsit amit mással tesznek!

Figyelt kérdés
Az osztálytársaim állandóan bántanak!Főleg az egyik róla van szó!Csak egy kis rontást rá hogy érezze amit csinál ő is!!Segítsetek légyszíves hitetlenek kíméljenek! :(
2012. okt. 28. 09:48
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
68%

Még jó hogy én értem ide elsőnek, mert a többiek biztos hülyeségeket fognak írogatni.

Az első lépés, tudd meg hol lakik és menj el a házuk elé éjfél körül, ekkor a legerősebbek az ártó energiák.

Vigyél magaddal egy hosszú, vörös gyertyát, gyújtsd meg és azt tartsd a kezedben. Menj az ablaka alá és ezt kántáld jó hangosan:

"Assha malasshi, de kasso ri kessi"

Jó sokszor, jó hangosan és közben gondolj arra, hogy miért akarod elátkozni.

Utána persze fuss el, hogy ne tudják meg, hogy te voltál.

2012. okt. 28. 09:58
 2/27 anonim ***** válasza:
53%

Huh még jó hogy másodikként ide értem, a többiek biztos ilyen baromságot fognak mondani hogy átkozni nem lehetséges, stb...

Mikor újból bántanak az o.társaid, fogj megy egy széket, tedd a fejed fölé, kezdj el vele pörögni és kiabáld hogy: "VECCŐ VECCŐ VECCŐ".

Ez loú átok, garantáltan beválik.

2012. okt. 28. 10:10
 3/27 anonim ***** válasza:
Sehogy nem tudod, mivel valószínűleg spirituálisan nem tartasz sehol. 5-6 hónap meditáció után lehetséges csak ez.
2012. okt. 28. 10:59
 4/27 anonim ***** válasza:
Az 1.és 2.válaszoló csak hülyéskedik,a 3.viszont jól mondja,szóval ha nagyon fontos neked,hogy megbosszúld akkor kezdj el meditálni meg aurát erősíteni,de sztem ők nem érnek meg ennyit,ne fecséreld rájuk az idődet,ne is figyelj rájuk és akkor abbahagyják.
2012. okt. 28. 11:37
 5/27 anonim ***** válasza:
88%
Még ha létezne is elátkozás izé,akkor te mitől lennél jobb ember,mint az akit elátkoznál?
2012. okt. 28. 11:46
 6/27 anonim ***** válasza:
Baromi egyszerű lenne az élet,ha mindent megoldhatnál egy átokkal.Ne is próbálj beszélni vele,vagy egészségesen megoldani a problémádat.Ma mindenki az ilyen hülyeségekkel akarja elrendezni a gondjait.A régi megbeszélem vele megoldás már senkit sem érdekel.Na ezért jó hogy nem lehet másokat megátkozni.
2012. okt. 28. 11:53
 7/27 anonim ***** válasza:
A 3. és a 4. hülyéskedik, az első kettő jól mondja, a többi pedig csak szkeptikus.
2012. okt. 28. 12:12
 8/27 anonim ***** válasza:
este akkor amikor látni lehet a holdat gyújts meg egy piros gyertyát akárhol, kezd el meditálni és közben ezt mormogd: "zehem das kalassi ...(annak a neve akit el akarsz átkozni)". ezt addig csináld amyg le nem ég a gyertya. másnapra aki bánt beteg lesz, és nagyon legyengül. minnél erősebb a hold fénye annál hatásosabb lesz az átok. ez az ősi wicca átok, én már sokszor megcsináltam. de fontos hogy higgy benne, ha csinálod de nem hiszel benne fölösleges mert nem fog működni
2012. okt. 28. 12:12
 9/27 Zsizsik666 ***** válasza:

Így, mint az alábbi videóban van, ezt rólam mintázták, mikor kicsi voltam:, így bántam el az osztálytársammal:

http://www.youtube.com/watch?v=oyjw0ZLyzpE

2012. okt. 28. 12:14
 10/27 anonim ***** válasza:
Jobb, ha tudod, hogy az átok, a rontás az átkozóból táplálkozik és ugyanúgy felemészti, mint az átkozottat. Inkább keres emberi megoldást: beszélj velük, kérj segítséget felnőttektől, gondolkozz el, nem te okoztad-e magadnak a viselkedéseddel, stb.
2012. okt. 28. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!