Hogy tudok valakit elátkozni? Nem nagyot csak hogy érezzék egy kicsit amit mással tesznek!
Még jó hogy én értem ide elsőnek, mert a többiek biztos hülyeségeket fognak írogatni.
Az első lépés, tudd meg hol lakik és menj el a házuk elé éjfél körül, ekkor a legerősebbek az ártó energiák.
Vigyél magaddal egy hosszú, vörös gyertyát, gyújtsd meg és azt tartsd a kezedben. Menj az ablaka alá és ezt kántáld jó hangosan:
"Assha malasshi, de kasso ri kessi"
Jó sokszor, jó hangosan és közben gondolj arra, hogy miért akarod elátkozni.
Utána persze fuss el, hogy ne tudják meg, hogy te voltál.
Huh még jó hogy másodikként ide értem, a többiek biztos ilyen baromságot fognak mondani hogy átkozni nem lehetséges, stb...
Mikor újból bántanak az o.társaid, fogj megy egy széket, tedd a fejed fölé, kezdj el vele pörögni és kiabáld hogy: "VECCŐ VECCŐ VECCŐ".
Ez loú átok, garantáltan beválik.
Így, mint az alábbi videóban van, ezt rólam mintázták, mikor kicsi voltam:, így bántam el az osztálytársammal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!