Hogy tudok valakit elátkozni? Nem nagyot csak hogy érezzék egy kicsit amit mással tesznek!
De sok tudatlan jár ide. Mindenki mást mond. Most vajon melyik az igaz?
Én az elsőre szavazok.
Jóska
Igen, én is szivárványért esedeztem utána, mikor az osztálytársam elátkoztam, tehát visszaszállt az átok. Ezt meséli el az alábbi vidi, hogy száll vissza, miben lesz részed:
Leírom a hozzávalókat: mustár, láncfűrész, egy kecske, fél zsáknyi zsák, teafilter
Ezeket keverd össze és másnap a suliban mutasd meg neki! De vigyázz mert mindenkit el fogsz átkozni aki ránéz, úgyhogy csak óvatosan!
akkor tudsz jól meditálni, ha minden külső tényezőt(zavaró hangok stb.) megszüntetsz magad körül. ülj törökülésbe, tedd a kezeid a térdeidre, érintsd össze a hüvelykujjadat a középsőujjaddal (ez a nyugalomba helyezkedést könnyíti meg) és nagyon halkan ismételgess két, rövid és könnyen kiejthető szót. az általam leírt átkozás esetében a meditáció a következőképpen zajlik:
a külső tényezőket ugyanúgy szüntesd meg, viszont ülj közel a gyertyához hogy érezd a melegét, és az az előbb említett mantrát (zehem dah kalassi ...) ismételgesd. viszont itt nem kell elvonnod a figyelmed a külvilágről, hanem gondolj arra akit elátkozni akarsz, és hogy miért akarod. az meditációs póz természetesen ugyanaz. remélem segítettem és akik bántanak megkapják a magukét. üdv: Martin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!