Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy tudok valakit elátkozni?...

Hogy tudok valakit elátkozni? Nem nagyot csak hogy érezzék egy kicsit amit mással tesznek!

Figyelt kérdés
Az osztálytársaim állandóan bántanak!Főleg az egyik róla van szó!Csak egy kis rontást rá hogy érezze amit csinál ő is!!Segítsetek légyszíves hitetlenek kíméljenek! :(
2012. okt. 28. 09:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

De sok tudatlan jár ide. Mindenki mást mond. Most vajon melyik az igaz?

Én az elsőre szavazok.

Jóska

2012. okt. 28. 12:27
 12/27 anonim ***** válasza:
Elhiszem,hogy rossz neked,velem is így van..anyukám ilyesmikkel foglalkozik hobbi szinten (boszorkányság stb) átkozott már el sok embert,eleinte be is jött,de az átok visszaszállt!! Nagyon kell vigyázni mit teszel vagy mondasz mert a szavaknak,gondolatoknak hatalmas ereje van,ezt elhiheted,mert tapasztalatból mondom! Előbb-utóbb mindenki visszakapja,azt amivel ártott valakinek csak várni kell,ezt is elhiheted,mert szintén tapasztalat! :))
2012. okt. 28. 12:28
 13/27 Zsizsik666 ***** válasza:

Igen, én is szivárványért esedeztem utána, mikor az osztálytársam elátkoztam, tehát visszaszállt az átok. Ezt meséli el az alábbi vidi, hogy száll vissza, miben lesz részed:

http://www.youtube.com/watch?v=2HN42ODsfcs

2012. okt. 28. 12:40
 14/27 anonim ***** válasza:
Ez az utóbbi videó tényleg elég durva, velem is megtörtént, amikor elátkoztam valakit :S
2012. okt. 28. 12:41
 15/27 anonim ***** válasza:
Mondjuk velem így történt meg: http://www.youtube.com/watch?v=_GcfiammQQc
2012. okt. 28. 12:42
 16/27 Zsizsik666 ***** válasza:
15, akkor neked durvábban szállt vissza az átok XD
2012. okt. 28. 12:47
 17/27 anonim ***** válasza:
Első te nagyon nagy arc vagy:D
2012. okt. 28. 16:43
 18/27 anonim ***** válasza:

Leírom a hozzávalókat: mustár, láncfűrész, egy kecske, fél zsáknyi zsák, teafilter

Ezeket keverd össze és másnap a suliban mutasd meg neki! De vigyázz mert mindenkit el fogsz átkozni aki ránéz, úgyhogy csak óvatosan!

2012. okt. 28. 18:50
 19/27 A kérdező kommentje:
És a meditációt hogy gyakorolhatom?Köszönöm annak aki normális választ adott! :)
2012. okt. 28. 19:40
 20/27 anonim ***** válasza:

akkor tudsz jól meditálni, ha minden külső tényezőt(zavaró hangok stb.) megszüntetsz magad körül. ülj törökülésbe, tedd a kezeid a térdeidre, érintsd össze a hüvelykujjadat a középsőujjaddal (ez a nyugalomba helyezkedést könnyíti meg) és nagyon halkan ismételgess két, rövid és könnyen kiejthető szót. az általam leírt átkozás esetében a meditáció a következőképpen zajlik:

a külső tényezőket ugyanúgy szüntesd meg, viszont ülj közel a gyertyához hogy érezd a melegét, és az az előbb említett mantrát (zehem dah kalassi ...) ismételgesd. viszont itt nem kell elvonnod a figyelmed a külvilágről, hanem gondolj arra akit elátkozni akarsz, és hogy miért akarod. az meditációs póz természetesen ugyanaz. remélem segítettem és akik bántanak megkapják a magukét. üdv: Martin.

2012. okt. 29. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!