Hogy tudok valakit elátkozni? Nem nagyot csak hogy érezzék egy kicsit amit mással tesznek!
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim állandóan bántanak!Főleg az egyik róla van szó!Csak egy kis rontást rá hogy érezze amit csinál ő is!!Segítsetek légyszíves hitetlenek kíméljenek! :(2012. okt. 28. 09:48
21/27 anonim válasza:
Egyszerre csak EGY kérdést lehet feltenni! Ejnye-bejnye, irgum-burgum!
22/27 anonim válasza:
elhiszem, hogy harag van a szívedben. csak tudod rontást rakni másra.hát te tudod,de akkor remélem azt is tudod hogy azt kapsz amit adsz. vissza fogod azt kapni az tuti, ugyhogy a te érdekedben nem is írom le, hogy hogy kell.inkább próbáld meg elengedni a haragodat és menj hozzá oda szépen és nyisd meg a szívedet felé. ülj le vele és kérdezd meg, hogy mért bánt ő téged vagy van e valami sérelme ami miatt úgy éri, hogy másokat bántania kell... tudod néha ha mi magunk kevésnek érezzük magunkat valamiben akkor hajlamosak vagyunk mást bántani hogy leplezzük a hiányosságunkat.vagy egyszerűen félünk hogy kiközösítenek mi is hajlamosak vagyunk ugyanazt a szenyóskodást megcsinálni amit a többiek.és természetesen mindig a finom lelkűeket bántják akik befogadóak erre. hagyd rájuk had élcelődjenek. ez csak a saját személyiségüket írja le.te ennél több vagy ezt ne feledd, érzékenyebb a lelked mint az övék hogyha te nem csinálsz ilyeneket.és tudom, hogy rosszul esik velem is csinálták ezt az osztálytársaim annak idején.mert én nem voltam akkora májer meg menő kis csaj. és tudod mit fordult a kocka. eltelt 10 év és azok akik szekáltak meg lenéztek nem vitték semmire.és még meg is csúnyultak. én meg éppen ellenkezőleg. de tudod mit néha a rosszon keresztül vezet a jóhoz az út. akkor nagyon fájt hogy szekáltak,de ha akkor azon nem megyek végig, akkor ma nem az lennék aki. megtanultam kiállni magamért és harcolni azért amit akarok az életben. és ezt ennek köszönhetem. a gyerekek gonoszakegymással, de csak azért mert mind tartozni akar valahova és ha egyiket elkezdik kiközösíteni akkor a másik is azt fogja csinálni. próbáld meg megbeszélni a főmájerrel mégha nehezedre is esik.ha ő melléd áll, akkor utána a többiek is leszállnak rólad valószínűleg. ha meg nem akkor el kell őket kerülni, mert nem tartanak még ott lelki fejlettségben ahol te. akkor inkább keresd a hozzád hasonló emberek társaságát. mindenkinek ugysem fogunk tudni megfelelni és tudod mit ne is akarj.csak lásd meg a lelkedben az értékeket,mert vannak. ez is csak egy lecke amin végig kell menned...és az ilyen rontások feleslegesek semmit nem érnél el vele, csak hogy végül te is kínlódnál mert visszaütne. többre mész,ha megnyitod a szíved az emberek felé. ha valakinek kedvességet adsz kedvességet is fogsz kapni.ha az egyik bánt légy vele kedves...közhelynek hangzik de idd el működik!!!:)
23/27 anonim válasza:
biztos hogy átkozódásra van itt szükség?
Nem kéne végre megtanulni kiállni magadért, és megvédeni magadat?
24/27 anonim válasza:
Ugyanezt kérdeztem meg én is kicsit hamarabb.
Most már érdekel hogy miért pont átkokkal akarja a kérdező megoldani a sérelmeit.
25/27 A kérdező kommentje:
Mert máshogy nem lehet!Ti ezeket nem ismeritek!Beszélni se lehet velük!Nem fejlődött ki szerintem rendesen az agyuk!
2012. nov. 2. 09:55
26/27 anonim válasza:
Minden durváskodó ilyen,legalábbis ezt gondolod róluk.De mindegyikre lehet hatni.
27/27 A kérdező kommentje:
Már próbáltam lehetetlen!
2012. nov. 2. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!