Hatalmamban áll elátkozni embereket vagy csak a véletlen műve?
Átkokat kb mindenki képes szórni de azok ereje függ a célpont és az indító személyétől. A biblia rengeteg hasonló esetet taglal ahol egy vezetői személyiség (Áron, Noé...) megátkoz egy személyt és évezredekre befolyással van utódai sorsára. A legtöbb ember persze nem bír hasonló beccsel ezért az átkaik gyengébbek, rövidebb lejáratúak.
Személy szerint nem tudom, hogy jönne össze a Skinhead életforma ezzel a jelenséggel (tekintve, hogy a zsidóság pár oldallal arrébb választott népként szerepel, a faji tisztaság pedig genetikai szegénységet és rengeteg cifra betegséget hoz magával).
Vizsgáld meg, a banyák támadása mennyire van összhangban az átokban elmondottakkal, valamint, hogy saját személyed mennyire illik bele a Skinhead masszába. Amennyiben tényleg sikerült egy valós negatív érzést átküldened valaki felé a dolog sikerülhetett, azonban a leírtak alapján én KÉTELKEDEM.
A magyar férfi mintapéldánya vagy, gratulálok.
OMG ilyen emberek mászkálnak szabadon...még a GYIK színvonalhoz képest is durván idióta vagy.
"azok minden ok nélkül megtámadták. Lerángatták a kendőt a nyakáról és leköpködték a halyát"
Hát szerintem minden ok nélkül ezt azért nem csinálták volna. Biztos meg volt rá az okuk, ahogy a elmesélted nem élhetett valami tisztességes életet, lehet más olyat is csinált, ami ennyire felháborította őket. Viszont azért túlzásnak tartom, hogy az öregasszonyok lerángatják a földre meg végigköpködik...
De nem hinném hogy az átkod műve lenne.
Ja és a hajat pontos j-vel kell írni :)
Gyurcsány fan öregasszonyok megtámadtak valakit? És erről nem számolt be a fideszes lakájmédia? Szerintem fotosopp.
A kérdező gimnáziumba járt, de a nyelvtannal hadilábon áll. Továbbá ékes példája, hogy a "lányok bunkókkal állnak össze nem kedves srácokkal, mint én" jellegű gondolkodás, miért az irónia csúcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!