Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hatalmamban áll elátkozni...

Hatalmamban áll elátkozni embereket vagy csak a véletlen műve?

Figyelt kérdés
A gimnáziumban megismertem egy gyönyörű lányt akinek haja szép barna és szeme csillogó kék bőre pedig kellemesen kreol testszimetriája pedig maga a tökéletesség. De ez az angyal hosszas udvarlásomat semmibe véve egy hülye bunkó páwa parasztal ált össze. Pedig olyan inteligensnek tűnt. Gyűlöltem és átkoztam amiért lelki válságba juttatott engem. Még csak beszélni se tudtam vele mert mindig körülvette magát vagy a barátnőivel vagy pedig nagy gorillákal. Egy napon amikor Gyurcsány érkezett a településre kimentem tüntetni mivel a helyi Skinhead mozgalomnak tagja vagyok és éppen a lányt pillantottam meg aki most érdekes módon nem vette magát körül senkivel. Biztos randira ment mert szépen ki volt öltözve. Ekkor éppen eszembe jutottak az átkok amelyeket rászórtam és érdekes módon amikor ment végig a Gyurcsány fan öregasszonyok között azok minden ok nélkül megtámadták. Lerángatták a kendőt a nyakáról és leköpködték a halyát. Első gondolatom sz volt hogy, biztos a nagy buzgalom vegyült bennük azzal a ténnyel , hogy ők már nem fiatalok hanem vén nyuggerok. De mivel ez logikátlan igy arra gondoltam hogy, az átkom vált valóra.

2014. máj. 30. 22:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Átkozd már el Gyurcsányt meg a magyar politikusokat, ha már felvetetted, azzal legalább az egész országnak jót tennél !
2014. máj. 30. 22:37
 2/15 anonim ***** válasza:
56%
Lehet azért tették az asszonyok, mert azok is antiszemita skinheadek voltak és nem torelálták a kreol (cigány) lányt. Na hát ez szép :P Toleranciáról nem hallotak arra ?
2014. máj. 30. 22:39
 3/15 A kérdező kommentje:
Szerinted ha cigány lenne akkor szépnek találtam volna mikor én a faji tisztaság mellet állok.
2014. máj. 30. 23:09
 4/15 anonim ***** válasza:
69%
Szar lenne a világ, ha gyakorikerdésekre írogató, férfi (?) létére ezoterikus baromságokban hívő ostoba embereknek bármi hatalmuk lenne arra, hogy a mások életét negatív irányba befolyásolják. Szerintem simán Gyurcsány a hibás, meg az elmultnyóccév.
2014. máj. 30. 23:11
 5/15 anonim ***** válasza:
51%

Átkokat kb mindenki képes szórni de azok ereje függ a célpont és az indító személyétől. A biblia rengeteg hasonló esetet taglal ahol egy vezetői személyiség (Áron, Noé...) megátkoz egy személyt és évezredekre befolyással van utódai sorsára. A legtöbb ember persze nem bír hasonló beccsel ezért az átkaik gyengébbek, rövidebb lejáratúak.

Személy szerint nem tudom, hogy jönne össze a Skinhead életforma ezzel a jelenséggel (tekintve, hogy a zsidóság pár oldallal arrébb választott népként szerepel, a faji tisztaság pedig genetikai szegénységet és rengeteg cifra betegséget hoz magával).

Vizsgáld meg, a banyák támadása mennyire van összhangban az átokban elmondottakkal, valamint, hogy saját személyed mennyire illik bele a Skinhead masszába. Amennyiben tényleg sikerült egy valós negatív érzést átküldened valaki felé a dolog sikerülhetett, azonban a leírtak alapján én KÉTELKEDEM.

2014. máj. 30. 23:52
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Csak a véletlen.
2014. máj. 31. 00:01
 7/15 anonim válasza:

A magyar férfi mintapéldánya vagy, gratulálok.

OMG ilyen emberek mászkálnak szabadon...még a GYIK színvonalhoz képest is durván idióta vagy.

2014. máj. 31. 02:53
 8/15 anonim ***** válasza:

"azok minden ok nélkül megtámadták. Lerángatták a kendőt a nyakáról és leköpködték a halyát"

Hát szerintem minden ok nélkül ezt azért nem csinálták volna. Biztos meg volt rá az okuk, ahogy a elmesélted nem élhetett valami tisztességes életet, lehet más olyat is csinált, ami ennyire felháborította őket. Viszont azért túlzásnak tartom, hogy az öregasszonyok lerángatják a földre meg végigköpködik...

De nem hinném hogy az átkod műve lenne.

Ja és a hajat pontos j-vel kell írni :)

2014. máj. 31. 11:51
 9/15 anonim ***** válasza:

Gyurcsány fan öregasszonyok megtámadtak valakit? És erről nem számolt be a fideszes lakájmédia? Szerintem fotosopp.

A kérdező gimnáziumba járt, de a nyelvtannal hadilábon áll. Továbbá ékes példája, hogy a "lányok bunkókkal állnak össze nem kedves srácokkal, mint én" jellegű gondolkodás, miért az irónia csúcsa.

2014. máj. 31. 18:41
 10/15 anonim ***** válasza:
A véletlen műve volt, hidd el. Egyébként milyen jogon akarnál beleavatkozni más életébe? Lehet a faji előítéleteid miatt nem tetszettél neki.
2014. jún. 1. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!