Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hatalmamban áll elátkozni...

Hatalmamban áll elátkozni embereket vagy csak a véletlen műve?

Figyelt kérdés
A gimnáziumban megismertem egy gyönyörű lányt akinek haja szép barna és szeme csillogó kék bőre pedig kellemesen kreol testszimetriája pedig maga a tökéletesség. De ez az angyal hosszas udvarlásomat semmibe véve egy hülye bunkó páwa parasztal ált össze. Pedig olyan inteligensnek tűnt. Gyűlöltem és átkoztam amiért lelki válságba juttatott engem. Még csak beszélni se tudtam vele mert mindig körülvette magát vagy a barátnőivel vagy pedig nagy gorillákal. Egy napon amikor Gyurcsány érkezett a településre kimentem tüntetni mivel a helyi Skinhead mozgalomnak tagja vagyok és éppen a lányt pillantottam meg aki most érdekes módon nem vette magát körül senkivel. Biztos randira ment mert szépen ki volt öltözve. Ekkor éppen eszembe jutottak az átkok amelyeket rászórtam és érdekes módon amikor ment végig a Gyurcsány fan öregasszonyok között azok minden ok nélkül megtámadták. Lerángatták a kendőt a nyakáról és leköpködték a halyát. Első gondolatom sz volt hogy, biztos a nagy buzgalom vegyült bennük azzal a ténnyel , hogy ők már nem fiatalok hanem vén nyuggerok. De mivel ez logikátlan igy arra gondoltam hogy, az átkom vált valóra.

2014. máj. 30. 22:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Miért is átkoztad el?

Azért mert szabadon döntött?

Élni és élni hagyni! Tudod...

2014. júl. 19. 08:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy "hatalmadban áll-e"?

Kinek képzeled magyd, hogy mások életét irányítsad a saját izlésed, elképzelésed szerint?

Hogyan esne neked, ha akaratod/választásod figyelmen kívül hagyásával bárki is "gyere ide - menj innen" játékot játszana veled?

.

A skinhead-ség nem mozgalom, azonkívül nem ÉRDEMEL nagy kezdőbetűt!

2014. júl. 19. 10:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Skienhead varázsló! =D Hova fajul ez az ország még hova még.

Tőled és fajtádtól óvjon az univerzum meg.

2014. júl. 19. 11:35
 14/15 anonim ***** válasza:
És nem védted meg a lányt?
2014. júl. 19. 16:50
 15/15 anonim válasza:
100%
"Faji tisztaság..." ez igen eccsém. Jártasabb vagy a témában mint ükanyám az informatikában... Rasszokat különböztetünk meg a Homo sapiens sapiens-en belül, nem pedig fajokat, de ne zavarjon. Vagy a faji tisztaságot te arra értetted hogy ember ne dugjon csimpánzzal, vagy egy kanos gorilla ne másszon rá a nőkre a nyílt utcán? :D De skinhead-et se láttam még aki boszorkánymesternek flasheli magát... :D nem semmi xD amúgy nem nagyon vágom a felháborodásodat - udvaroltál, ok. de ő most miért tehet arról, hogy neki a bieber-klónok jönnek be, nem a skinhead-ek. Ha lett volna tököd lesz@rod a barátnőit odamész azt' félrehívod dumálni vagy valami. Nem lett volna nagy művészet...
2014. szept. 9. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!