Hogyan tudnék valakiket elátkozni?
Miért bántanak téged?
Szüleid mit szólnak hozzá?
És az igazgató?
Én is csak azt tudom mondani, hogy menj és ne nézz vissza.
Vannak esetek, amikor nem jó a csatatéren maradni. Ilyenkor színlelj és húzz magadra álruhát, bújj meg egy kis helyen, városban és ha teljesen felkészültél, kielemezted a helyzetet, akkor már tudod, hogy mit kell tenned. De ne feledd: Dönteni nem ugyanaz, mint úgy dönteni, hogy minden marad a régiben.
Átkozást meg felejtsd el, mert csak rosszabb lesz a helyzet, csak elragadott a hirtelen hév. Tudom, hogy ilyenkor nehéz uralkodni magadon, de próbáld meg.
A tanár, ha megüt, akkor szólj az igazgatónak, ezt nem teheti. És ezt te fel tudod használni ellene. De ne siess el semmit! Légy saját magad ura, és ne hagyd, hogy mások irányítsanak.
Folyton bánt az ismerősöd, akkor bántsd te is őt, add vissza neki, úgy, ahogy ő adja neked, de lehetőleg olyankor, amikor nem számít rá.
De persze ezek csak tanácsok, vagy megfogadod vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!