Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez hogyan történhetett? és...

Ez hogyan történhetett? és bővebben.

Figyelt kérdés

Van egy kövem, amire legelőször 9 éves koromban találtam rá. Egyik barátomat kísértük haza, és amikor lehajoltam hogy bekössem a cipőmet, akkor láttam meg, pontosan a lábam mellett. Szinte azonnal felkaptam, és eltettem. Nagyjából egy héttel később ez a kő elveszett. Aztán sokat költöztünk, és.. az a lényeg, hogy sok minden történt. 13. évem vége felé, bementem a fürdőszobába, belefeküdtem a kádba, és eszembe jutott az a nap is, amit feljebb említettem. nagyon elgondolkoztam rajta, és más dolgokon is. Aztán egyszercsak azt éreztem, hogy valami nyomja a fejemet és a kezemet. belenéztem a kezembe, és ott volt benne az a bizonyos kő. 4 év után csak úgy előkerült a semmiből. Azóta megvan. és azóta történnek eléggé furcsa dolgok. Volt egy kisebb időszak, amikor szellemeket láttam, vagyis asztrál testeket, amikor álmaimban mások életének egy kisebb részét éltem át, vagy amikor láttam mások auráját.Azóta is történnek ilyen dolgok, de már egyre több, és nem csak velem / nálam. Később írok még róla, de most sietnem kell. 2014-es év volt a legintenzívebb év ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. Egyik barátom álmodott bizonyos jeleket, amikre még máig sem kaptunk választ, hogy melyik mit jelenthet, többször egymás után napokon / heteken keresztül úgy kezdtünk el reggel beszélni, hogy pl. előző este úgy éreztem volna h figyel vki / vmi és másnap reggel úgy kezdett volna, hogy "te hallod azt álmodtam h les téged vmi izé". ez csak egy hasraütéses példa. de nagyon sokszor előfordultak ilyenek. Ha lesz időm, holnap tovább írom. de most megyek.

*

2015. febr. 22. 20:34
 1/4 vattacukor elefánt ***** válasza:
(nem az épelméjűségedet kérdőjelezem meg) Azt a követ más is látta? Csak úgy tapasztalat, hogy ha valaki nagyon hisz valamiben, hajlamos sok mindenre, akár beképzelni dolgokat. Különösen igaz aurákra meg szellemekre. Tudom, egy ilyen hozzászólás sértő lehet, de mikor nem normális dolgokról beszélünk szerintem azzal jó kezdeni hogy megpróbálod megcáfolni. Ha igazolni akarod akkor könnyebb belemagyarázni.
2015. febr. 22. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Azt mondod, 2014 volt a legintenzívebb...Amikor ezek elkezdődtek, mennyi ideje voltál kapcsolatban az említett barátoddal? Azért kérdezem, mert felmerült benne, hogy vannak emberek, akik között ha valamiféle kapcsolat kialakul ezt hozzák ki egymásból.

Amikor álmodban mások életének részét élted át...Na végre valaki, aki rajtam kívül átélte ezt! Tudnál erről mesélni nekem részletesebben?

Velem is történt ilyen, bár sajnos csak ritkán és velem éber állapotban.Bár nálam is egy bizonyos személy hozta elő ezeket a különös érzékeléseket.

2015. febr. 22. 21:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Első osztálytól kezdve ismerem, és igen, azt a követ más is látta, és nem kettőnkből hozzuk ezt ki, mert egyszer anyja is velünk volt és ő is látott olyanokat amiket fent leírtam, de nagyon ritkán. Jelenleg kb 1 hete mondja barátom, hogy egy csomószor ha kint áll a konyhában pár perc elteltével lát valami fehér árnyat elfutni kint. egyszer amikor ott voltam nála, akkor én is láttam, és 100% hogy nem halucináltunk, mert a kucsák is elkezdtek utána ugatni és utána futni. + még mamája is felkelt a kint lévő hintaszékből és nézett hogy az mi volt.

# Nálam nem egy bizonyos személy hozta ki ezeket az "emlékképeket". Egyszerűen csak lefekszem aludni, és változó, hogy mit álmodok. A legutóbbi nagyjából 2 hete volt, akkor valami olyasmit álmodtam, hogy egy olyan 2-3 éves gyerek testében vagyok akinek születés napja van, de szerintem ez az emlékkép belőlem volt, mert a környezet és a történések is pontosan ugyan azok voltak, mint akkor, + még láttam magamat is a gyerek szemszögéből, és gondolom én, hogy az az emlékkép húgomtól származott. A többi esetet, amikor más emberekkel(?) álmodtam, ugyan olyan volt, mint egy átlagos nap. Nem befolyásolta semmi különös, mivel reggel amikor felkelsz akkor nem ilyen dolgok jutnak eszedbe, hanem minden olyan szokásosnak tűnik. Tehát pl reggel felkelsz, indul a napod mint általában. Pontosan ugyan így ezekben is. Némelyik nagyon de nagyon zavaros volt, de nem nagyon foglalkoztam / foglalkozom velük. de azért megjegyezném: nekem is jó érzés ebből kifolyólag hogy nem csak nekem vannak ilyenek :) #2. válaszoló.

Helyesírási hibákért bocsi.

2015. febr. 23. 13:51
 4/4 A kérdező kommentje:
++: Amikor ezek a legeslegelejétől kezdődtek, akkor szinte egyáltalán nem beszéltem azzal a barátommal.
2015. febr. 23. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!