Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi történhetett?

Krétavirág kérdése:

Mi történhetett?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősöm mondta ,hogy meditáljak vele jó lesz stb..(egy Jogi tart egy ilyen szertartást az kell végig hallgatni)szóval mondta ,hogy vannak olyan emberek akik kapnak dolgokat...(akik jártasak ilyesmiben azok tudják ,hogy mitjelent ez) sokszor jógáztam,meditáltam vele ,de nem éreztem magam jól tőle,sőt egyre rosszabbul ..aztán az egyik napon baromi rosszul voltam ki sem tudtam kelni az ágyból .Fetrengtem stb aztán egyszer csak megláttam valamit a polcon oda mentem és bum kikapcsoltam ..aztán arra eszméltem fel ,hogy furán összegörnyedve ringatózom és az újjamal mutagatok..frászt kaptam és az ágyhoz szaladtam levert a víz nem értettem mitörténik hírtelen visszatért minden erőm és azóta okés minden ,de addig mint ha kiszívták volna az energiámat..Valamit láttam is ..kívülről magamat valakikkel..

komoly válaszokat szeretnék..fiatal vagyok értem a viccet ,de azért arra is kiváncsi lennék ,hogy mitörtént velem.

#alfd
2012. szept. 28. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit láttál pontosabban?
2012. szept. 28. 17:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát magamat kívülről..idegenekkel azt hiszem nevettünk ..de amikor keztem volna érteni illetve figyelni arra ami történik akkor ilyedtem meg és eszméltem fel,hogy "Jézzusss mitörténik velem?
2012. szept. 28. 17:48
 3/4 A kérdező kommentje:

ijedt*

és idegenek alatt más embereket értek nem zöldmanókat:D

2012. szept. 28. 17:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti jó úton jársz a meditációban. Van egy pont a meditáció gyakorlása során, ahol különböző szellemi erők ki akarnak zökkenti, megakadályozni az utadon. Ezen erők forrása, bármilyen meglepő, te magad vagy. Ne engedd eltéríteni magad.
2012. szept. 28. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!