Ha lenne hajlamotok a mágiára melyik oldalt választanátoiok?
Figyelt kérdés
A feketét v fehéret?2010. febr. 9. 19:10
11/21 A kérdező kommentje:
ne haragudj de ez ostoba ömlengés ...tömören mondatban...légyszi...
2010. febr. 11. 00:11
14/21 anonim válasza:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-09 21:47
Ő azt írta, hogy a zöldet. Lehet, hogy csak poénból írta, de van zöld mágia, a fehér részeként. Amúgy fehér. Aki a feketét választja, meg is érdemli, hogy háromszorosan szálljon vissza rá.
Aki meg kamunak és mesének tartja, ne jöjjön ebbe a kategóriába, én sem megyek a vallásba sértegetni.
15/21 anonim válasza:
a zöld mágia nem kezelhető a fehér részeként, attól külön áll. Fehér mágia általában az angyalokkal, és hasonlókkal, a fekete ugye a démoni teremtményekkel való egyezkedés eredménye, a zöld színtiszta természeti, és már ne haragudj de a wiccának csúfolt amerikai szemfényvesztés, csak egy szép, de üres álom, és nem zöld mágia.
17/21 anonim válasza:
fekete Pélós mágia Káreszvarázslattal
18/21 anonim válasza:
egyiket se, ha lenne rá hajlamom, úgy használnám ahogy éppen kedvem tartja.
19/21 anonim válasza:
én sztem nekromanta lennék. a sima magek tök szopók, necroval tudok minionokat idézni:D
20/21 anonim válasza:
én mindet :D
és ne mondja senki hogy olyan nincs....
én arra akarom használni az erőmet amire akarom :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!