Szerintetek mi az energia (akik nem szkeptikusok)? Hogy lehet pozitív és negatív?
"Nem a te kisugárzásod változik folyton, hanem a környezeted válogatja azt"
E szerint a polaritás is csak egy illúzió!
Az energia van a fizikában is, ez így igaz, de az csak egy megnevezés.
Tegyétek össze a két kezeteket és dörzsöljétek össze, egészen addig, míg fel nem forrósodik, majd egy 10-15 cm-re, majd szépen lassan told össze őket. Érezni fogsz egy kis ellenállást, ahogy egyre közelebb viszed őket. Azok az energiák.
Szóval ezekből épül fel minden, még a fizika is. Az ember, a tárgyak, az épületek, a természet, a szellemek, minden energiából épül fel.
Ha elfáradtál aznap, akkor azért, mert túl sok energiát használtál fel, és nem hagytad magadat feltöltődni, az az pihenni.
A hívők nem azért látják az energiákat, mert a módosult a szemük. Pusztán azért nem fogod látni, mert hiszel benne. Akik ilyenekkel foglalkoznak, azok tudnak meditálni, legalábbis, aki nem csaló és csak a pénz miatt csinálja. Eleve a meditáció növeli a spirituális szintet, lelki nyugalom állapotába visz, kiüríti az elmét. Például én nagyon sokat meditáltam már, még most is. Látom az energiákat, igaz nem mindig, mert az nagyon zavaró lenne, de ha rákoncentrálok, akkor látom, vagy véletlenül. Szóval 1-2 mp alatt kiürítem és lecsendesítem az elmémet olyan szinten, hogy tényleg nem gondolok semmire. Meditatív szinten vagyok mindig, nagyon nehéz engem kihozni arról a szintről.
Szóval az energia az nagyon sok mindenre jó, például gyógyításra is alkalmas.
Ha fáj hasad tedd oda kezedet és ülj, vagy feküdj kényelmesen. Érezni fogod, hogy múlik a fájdalom, de te fáradsz, azért mert saját energiát használsz.
Fontos, hogy keresztbe ne tedd a lábadat, kezedet, se semmidet, mert akkor az energia, ahogy végigmegy a testeden nem tud, hol kiáramlani belőled és visszafordul, és az ellenkező hatást fogja kiváltani.
Az energia viszont nem vész el, csak átalakul.
Remélem sikerült választ adnom. :)
#12 és még valami! Az ilyen "x"es hókuszpókuszokat meg csak azért találják ki, hogy a törvényszerűség placebo hatását elősegítsék. Vannak akik az ujjaikat fonják direkt keresztbe, vannak akik a lábfejeiket emelik a fejük fölé.
Ezek a spirituális beállások csak a valódi mechanizmus elfedésére fejlődtek ki!
Akkor úgy mondom, mert lehet félreértetted.
Úgy áramlik ki belőled, hogy:
Mikor valamilyen módon energiával töltöd magad, akkor a külső energiák átmennek a testeden, szóval a fejed tetején (koronacsakrán keresztül) áramolna be a testedbe és minden csakrát érintve ki azon. Ha te keresztbe teszed a lábadat, azzal az átalakult energiát, visszairányítod, és ezáltal a rossz dolgokat nem fogja kivinni a testedből, hanem pont, hogy visszaviszi, duplán.
Az Erő, amelynek szükségszerűen van pozitív (a yedi) és negatív vagy sötét oldala (a sith). Az igazi művész mindkét oldalt kezeli (műveli) mindig. Ez a királyi művészet.
Ez az energia minden fizikai előtti és sokkal finomabb energia együttese.
„Szerintetek mi az energia?”
-Tiszta formájában az Asszony. Úgy látom magam előtt, mint egy örök asszonyt (nőt). A nász legmagasabb elvi nézete által keletkezik a világ. A legkisebb kölcsönhatásba lép a legnagyobbal… a kettő három és együtt létrehozzák a négyet. Amiről most beszélek, az szent.
Ami megköttetik az égben, azt látom a földön.
Mi a bűnök bűne?
A nem tudás. (az ostobaság)
Mi a titok?
Az, ami (az ostobák elől) el van rejtve. (vagy elrejtezik)
Mi rejtezik el az ostobák elől?
A szentség. (a szentély)
Háromszögek.
Egy romlatlan, a többi romlott.
Az ófiták azt mondták, hogy a tudás hordozója és a tudás maga a Kígyó. A Kígyó a nyolcas.
A kabbalisztikus tudás honnan ered?
Egyiptomból.
A nász legmagasabb elvi nézete által keletkezik a világ. A legkisebb kölcsönhatásba lép a legnagyobbal… a kettő három és együtt létrehozzák a négyet. Amiről most beszélek, az szent.
Következésképp tisztátalanok mind azok a párok, akik nem házasságban élnek.... mert a házasság tiszta formája szerint az égben köttetik, de a földön is kötve lészen.
Energia=rezgés a tőrténés az energia maga iSTEN !
Isten cselekszik, az az energia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!