Szerelmi kötés: valaki leírná, hogy kell csinálni?
Kötekedők kíméljenek.
Igen, tudom kivel jár, a következményekről mindenhol részletesen írnak. Engem maga a metódus érdekel.
Minél erősebb, annál jobb. :)
Az se érdekel, ha cserébe következő életemben csigaként térek vissza. :)
Nos, tehát meglevő érzésekről van szó. Az elején ezt nem mondtad.
Akkor lehet, hogy ő is akarja a kötést ?
Beszéltetek erről ?
Mert az úgy egészen más !!!
Ha mégsem, és ez mégis csak a te magánakciód, akkor vigyázz !
Tudom-tudom megy a piros kéz ....
Vigyázz, mert te most csak őrá koncentrálsz, pedig a kötés MINDKETTŐTÖKET érint, tehát téged is !
Szóval, tegyük fel szerelmi kötést csinálsz v. csináltatsz és működik is, így hát lubickolsz a boldogságban.
Mi van ha mégis változik valami köztetek és NEKED már nem jó vele ?
Nos, akkor :
1.
Piszok nehezen fogsz tudni megszabadulni tőle, mert folyton a nyakadra fog járni, már hülyét kapsz tőle és mégis újra és újra jönni fog, hiszen ŐŐ kötve van hozzád.
2.
Ő hagy el téged, de te nem fogod tudni őt lélekben elengedni, és te zaklatod őt és hülyét kap majd tőled és megutál örökre.
Ami még rosszabb, hogy a történtek ellenére iszonyatosan vágyakozni fogsz utána, lehet, hogy örökre ebben az életben és senki másssal sem lehetsz boldog, mert hiszen TEE hozzá vagy kötve.
Ez tényleg csúszó-mászó életnek tűnik.
Tudom-tudom, ti örökre szerelmesek lesztek egymásba .....
Keresd a nehezebb utat!
Keresd ugyanilyen elszántsággal azokat a lehetőségeket, hogy hogyan tudnál MAGABIZTOSABB lenni !
Hogy ilyen praktikák nélkül is tudd magad csodálatosan érezni !
És HOSSZÚ TÁVON !
Sok-sok lehetőség van, csak hát azok fárasztóbbak.
Kezdj el felnőni.
Ez nagyon jó:
Keresd a nehezebb utat!
Keresd ugyanilyen elszántsággal azokat a lehetőségeket, hogy hogyan tudnál MAGABIZTOSABB lenni !
Hogy ilyen praktikák nélkül is tudd magad csodálatosan érezni !
És HOSSZÚ TÁVON !
Sok-sok lehetőség van, csak hát azok fárasztóbbak.
Kezdj el felnőni.
Kérdező, a kötést csak úgy érdemes, ha mindkét fél akarja, és tutibiztosan, ha ellaposodott köztetek a dolog, és nagyon szeretnétek, de nem tudtok mit kitalálni, csak legvégső esetben.
Mi lenne, ha megkeresnéd az Angyalmágustanodát? Ők más, és kevésbé kockázatos dolgokat is tudnak javasolni, és talán az is elég. Nézz utánuk.
Két "aprócska" gondom van az egésszel.
Az egyik, hogy jelenleg cirka 1500 km a távolság köztünk, mert még csak nem is egy országban élünk, külföldi állampolgár, szóval nem olyan egyszerű még csak találkozni sem. Kb. havonta-kéthavonta tudunk.
Ezt is vállalom.
Másrészt pedig pont ő az, akit meg kellett ismernem, és ebben egészen biztos vagyok. És én is pont a megfelelő pár lennék számára. Nem akarok részletekbe belemenni, de egészen speciális szempontok alapján "válogatunk", és hát pont összepasszolunk, ami nem annyira gyakori.
Harmadrészt, és ez csak megérzés:
Ha karmikus, hogy találkozzunk, akkor így utólag elég sok mindent megmagyaráz, ami mostanában történt velünk.
Pl. a férjem kilépett az életemből, egyik napról a másikra, rövid idő múlva összefutunk, mondhatni helyet adott neki az élet. Ha a férjem nem megy el, meg se fordul a fejemben, hogy köztünk bármi legyen.
Nem lehet véletlen, hogy pont ott és pont akkor futottunk össze, sőt: igazából még csak nem is az esetem, teljesen más külsejű pasik jönnek be. De ahogy személyesen találkoztunk, megérintette a kezem, és egymás szemébe néztünk, éreztem, hogy nekünk találkozni KELLETT.
Nem vagyok már se kamasz, se annyira fiatal, de ilyen érzéseket se fizikai, se lelki szinten nem váltott még belőlem ki senki.
Ha dolgunk van egymással, akkor így van értelme annak, amiken eddig keresztül mentem, amiket az élet elém sodort, akkor az mind-mind csak felkészülés volt a közös életre. (Nyelvtudás, amit eddig nem tudtam használni, és most a gyerekem is tanulja, bár elsőre nem erre a szakra adta be jelentkezést, de ide vették fel, pont most lettem szabad, eddigi párkapcsolati tapasztalatok során megtanulni, mi is hiányzik valójában, ő is most olyan életszakaszban van, amikor szüksége van az ÉN tapasztalataimra, stb.)
A kötésről meg még annyit, hogy ő most közös céget akar, együtt akar velem új vállalkozásba kezdeni. Azt hiszem, ez is lehet olyan erős, tartós kapocs két ember között, mint egy szerelmi kötés. :) Csak ő racionálisabb úton közelíti meg a helyeztet.
Kedves Kérdező !
Annyira jól esett, hogy írtál bővebben magatokról !
Egyrészt szeret az ember szép történeteket olvasni.
Másfelől ismét alkalmam nyílt mélyen elgondolkodni azon, hogy amikor azt hiszem, hogy valamit jól gondolok, jól látok, háááát bizony jópárszor rácáfol az élet. Most te is.
Én vagyok a #11-es.
Elnézést kérek, hogy azt írtam, hogy "kezdj el felnőni" !!!!!
Még mást is szeretnék írni Neked, illetve kérdezni Tőled.
Mindazok tükrében, amit leírtál magatokról, nem hagy nyugodni az a gondolat, hogy:
Hát akkor meg minek is nektek kötés?
Mert hát hiszen már megvan!
Sőt, már réges-rég meg is volt csak nem tudtatok róla, mert még nem manifesztálódott ide közétek. Mert még előbb meg kellet történnie mindazoknak amiken eddig keresztül mentél, amiket az élet eléd sodort, hogy felkészülj a közös életetekre !
Játszom a szavakkal: felké-szülés volt.
Szóval - ha jól értem - az 1500 km miatt kellene.
De biztos, hogy kell ?
Az én válaszom az, hogy nem.
Nektek nem.
Annyiból amit leírtál és ahogy én értelmezem!
És - bocsáss meg kérlek, hogy kimondom - mi lesz ha egyszer mégis eljön a kifutása a kapcsolatotoknak ?
Láttunk már ilyet.
Akár milyen intelligensek vagytok - ez nem kétséges számomra -, akár milyen szépen és mély érzelmekkel éltetek, egy ilyen kötés sajnos olyankor mindenképpen akadály. Szerintem.
És lehet, hogy egy majdani még magasabb fokú, még mélyebb átélést fog megakadályozni.
Más szavakkal:
szerintem mindig minden felkészülés egy még magasabb fokhoz !
És - szerintem (!) - az a fajta kötés, amire készülsz fejlődés-ellenes és kínlódást hozó.
Persze most, miközben írom mindezt, már vitatkozom is magammal:
hát az nem hoz végül fejlődést, ha az ember maga jön rá, hogy melyik cselekedete volt fejlődés-ellenes és kínlódást hozó és melyik nem ?
Sok boldogságot kívánok Nektek !!!!!
És erőt, kitartást és kreativitást az 1500 km-hez ! (Meg minden egyébhez.)
Üdvözlettel: I.
Kérdező!
"Másrészt pedig pont ő az, akit meg kellett ismernem, és ebben egészen biztos vagyok. És én is pont a megfelelő pár lennék számára. Nem akarok részletekbe belemenni, de egészen speciális szempontok alapján "válogatunk", és hát pont összepasszolunk, ami nem annyira gyakori. "
Nézd meg!
Nem fizika és rajzórát akarok neked tartani.De ha megnézed,és megérted azt,hogy az életünkben semmi sem az aminek látszik,akkor talán közelebb kerülsz ahhoz,hogy megértsd:az ember sok mindenbe azt képzeli bele,amit látni akar. De a valóság más!
Én nem egy,belém szerelmes nőnek a szájából hallottam már boldogító,minden jót ígérő szavakat,és nem egy engem elhagyni akaró nőnek a szájából hallottam már balul elsült,minden rosszat megindokló magyarázó szavakat.
A közös az volt mindegyikben,hogy amikor jól érezték magukat,akkor folyamatosan azt magyarázták meg,hogy minden milyen szép és jó,és hogy miért jó. Amikor meg már nem érezték jól magukat,akkor meg azt magyarázták meg,és mindenféle logikai levezetésük arra lyukadt ki,hogy miért nem jó,és hogy ez már nem is lehet jó,mert nem és kész.
Az emberek 97%-a azt képzeli magáról,hogy ő mennyire különleges és egyedülálló személyiség.(A maradék 3%pedig fogyatékos). Nem! Egyátalán nem vagyunk egyedülállóak,sőt nagyon is egyformák. Ha sokan tudnák és megértenék azt,hogy mennyire egyformán viselkednek az emberek,hát el sem hinnék.
És azt sem hinnék el,hogy mennyire befolyásolhatóak. Szabad akarat?
hahaha! :)))
Van olyan?
Ha tudnád,hogy életednek kb 70%-át nem is te irányítod!
Te akarsz irányítani,és közben téged irányítanak.?!?
hmmm. Kezdő!
Kapcsolati spirál!
Hát persze, nagyon-nagyon egyformák vagyunk.
De azért mégis különbözőek.
És pont a sok egyformaság miatt igencsak feltűnőek a különbségek. Kiragyog a különbség a szürke masszából.
#18.
Jujj, de egyformák vagyunk. Igen.
1.
Hány dologban is vagyunk egyformák ?
Nagyon sokban. Hiszen jó sok folyamat zajlik bennünk.
2.
Az ingerküszöbünk vajon egyforma ?
Nem.
És jó sok fokozat van.
3.
A válasz reakcióink intenzitása egyforma ?
Nem.
És ebben is jó sok fokozat van.
Ez a három dolog 1-3-ig együtt éppen elég variációs lehetőséget biztosít ahhoz, hogy a való életben (nem az általad leszűkített elméleti síkon) mégiscsak jócskán különbözőek legyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!