Szerelmi kötés: valaki leírná, hogy kell csinálni?
Kötekedők kíméljenek.
Igen, tudom kivel jár, a következményekről mindenhol részletesen írnak. Engem maga a metódus érdekel.
Minél erősebb, annál jobb. :)
Az se érdekel, ha cserébe következő életemben csigaként térek vissza. :)
Szia, látom megfelelően figyelmeztetlek, ezért én nem is szaporítom tovább a szót. A szerelmi kötés nem szerelmet hoz létre (már amennyiben a magasmágia iskolájának asztrálmágia témakörébe tartozó mozaikról beszélünk), hanem egy nagyon erős vágyakozást. De igazából ez a lényegen nem változtat.
Akkora erővel kell megtámadnod a kiszemelteted, hogy áthatolj a tudatalatti asztrál ellenállásán (már amennyiben nem képes védfalakat építeni az elméje köré -> ha ő nem ért a mágiához, akkor valószínűleg nem tud.)
Ezek után egy kis szerencsével át tudod törni az elméjét védő tudatalatti ellenállást a puszta akaraterőddel és egy kis spirituális energia befektetésével. Ha a mágia művelése közben meg tudod érinteni vagy a szemébe tudsz nézni, úgy könnyebb.
Egyéb kérdés? Vagy a konkrét igékre és mozdulatokra vagy kíváncsi? Mert ha te nem vagy képzett a magasmágiában, akkor hiába mormolsz meg hadonászol.
Önző ember vagy, csak magaddal foglalkozol.
Ilyenkor derül ki, hogy tényleg szereted-e az adott illetőt, ha szeretnéd, akkor azzal is foglalkoznál, hogy ő mit akar, de téged nem érdekel, csak a saját akaratod.
A szeretet önzetlen. De a szerelem nem. A legönzőbb érzés a világon. :) Amikor az ember semmi mást nem akar, csak birtokolni a másikat, teljesen, szőröstől-bőröstől, függetlenül mindentől és mindenkitől.
Sorry, de mindenkinek ment a piros kéz, mert eddig senkitől nem kaptam segítséget.
A szerelem szeretet nélkül semmit se ér, a birtoklás nagyon távol áll a szerelemtől.
Amúgy kötést csak úgy "érdemes" végezni (és a tisztességesek, akik ezzel foglalkoznak, csak úgy hajlandók), ha már meglévő érzéseket akarsz megerősíteni ilyen segítséggel. Aki enélkül teszi meg, az óriási hibát követ el. Mit gondolnál, ha téged akarna megkötni így valaki, akihez nem vonzódsz?
Na jó ez túlzás volt a részemről.
A csiga lét sem lehet semmi az emberi minőség után. De az távol van még. A hülye szerelmes megunt szerető - esetleg - csak néhány hónapra, évre. És mi van ha soha nem tudod leállítani ebben az életedben ?
Nem a következő életedben bánod meg.
Hanem hamarosan.
Én pedig téged kötlek meg,úgy hogy nem fogsz tudni másra sem gondolni.
Sötét haragot és félelmet zúdítok rád.
Rossz álmaid lesznek.Először is meg fogod gyűlölni őt.
Nekem nem kell fizetni semmit. Én valami mást veszek el.
De azt örökre...
8-nak: hát pedig legfeljebb pénzzel tudlak kifizetni. Minden más már nála van, amit adhatok.
És igen, meglévő érzelmeket akarok megerősíteni. Kölcsönös érzelmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!