Szakítottunk barátnőmmel, sajnos én ebbe nem tudok beletörődni, ezért szeretnék igénybe venni szerelmi kötést. Ki tud ajánlani valakit?
Figyelt kérdés
Kérlek titeket ne tanácsoljátok hogy hagyjam őt, meg hülyeség a kötés, szükségem van arra a lányra, úgyhogy kérem csak az szóljon hozzá aki tud segíteni. Leginkább Hajdú - Bihari (mágus, jós) érdekelne, de ha online tud segíteni az is megfelel. De mindenképp olyan kellene akinek a mágiája már sikerült többeknél. Illetve az ezzel kapcsolatos tapasztalataitokat is megírhatnátok.2014. máj. 29. 16:46
3/29 anonim válasza:
Szerintem egyszerűbb lenne ha leülnél a barátnőddel és megbeszélnétek mindent. Egy hülye hókuszposszal nem fogod vissza kapni.
5/29 A kérdező kommentje:
Sajnod már van valakije, de nagyon szépen kérlek olyan írjon akinek van valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban.
Fontos volna mert csak ez segíthet úgy érzem.
2014. máj. 29. 16:53
6/29 Golan Trevize válasza:
Én ezzel nem játszanék, mert haverom is úgy járt, hogy aztán kiszeretett a lányból később, és másba szeretett bele, és akkor meg oldani kellett a kötést, de addigra meghalt, aki a kötést csinálta, és több évbe telt, mire talált valakit, aki oldani tudta a kötést.
7/29 A kérdező kommentje:
Én ettől nem félek, minden porcikámmal akarom és szeretném azt a lányt, soha nem akarnám elhagyni és nem csak a levegőbe beszélek, szóval ha tudsz valakit írd meg hátha tud segíteni nekem!
2014. máj. 29. 17:09
8/29 anonim válasza:
Hány éves vagy, 12? Csak mert a kötést csak 25 éven felül vállalják a mágusok.
9/29 anonim válasza:
Valakit,valamit alárendelni,úgymond megkötni,a szabad akara
tában gátolni feketemágia révén lehetséges.Ez visszahat a mágiát
kérõre,és arra is akit te állítólag szeretsz.Engedd el,mert így
mindenkinek jó lesz.
10/29 anonim válasza:
Ismerem néhány mágus számlaszámát, de a szerelmi kötés elég drága, hogy csak azok vehessék igénybe, akiknek tényleg nagyon fontos. Viszont neten keresztül is hatásos, a mágia olyan, hogy amint az összeg megérkezik a számlára, már egyből másra sem tud gondolni a nő vagy férfi, mint a jósnak pénzt küldő személyre.
Hülyeségre viszont nem ismerek gyógyszert, se jóst, se mágust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!