Szakítottunk barátnőmmel, sajnos én ebbe nem tudok beletörődni, ezért szeretnék igénybe venni szerelmi kötést. Ki tud ajánlani valakit?
19:06-os vagyok. A szerelmi kötés attól még szerelmi kötés. NE HASZNÁLD! Belepiszkálsz a természet rendébe, megkötöd a másik szabad akaratát, és ezért a természet ezt "megbosszulja" rajtad! Érted? Felfogod, hogy ennek milyen következményei lehetnek?!
Ne haragudj az agresszív hangnemért, de óva intek mindenkit a szerelmi kötésektől...
Megértem, hogy nehéz a szakítás, meg biztos szereted még, de próbáld meg inkább normális, hétköznapi módon visszahódítani. Beszélj vele, próbáltál már?
A szerelmi kötéssel nem adsz új esélyt.
NEm fognak az érzései megváltozni, csak magadhoz láncolod.
Én nem tudnék egy olyan emberrel együtt lenni, akiről tudom, hogy igazából nem szeret.
"Szeretném ha a kötéssel egy új esélyt adna nekünk, aztán pedig a hibáimból tanulva, úgy viselkednék ahogy kellett volna."
Csakhogy ez itt a való élet, cimbi. Itt a Ctrl+Z nem műkszik. Egyetlen esélyed van, akkor kell jól csinálni.
Természetesen mindenki annak a felkérésnek tett eleget, hogy írjunk a tapasztalatainkról !!!!!!!!!!!!!!!!
Nem igaz, hogy mindig csak egy esélyt ad az élet.
De amúgy szerintem is csak állati nagy szívás ez a megkötősdi.
Tisztelt Kérdező!
Keresd a nehezebb utat!
Keresd ugyanilyen elszántsággal azokat a lehetőségeket, hogy hogyan tudnál MAGABIZTOSABB lenni !
Hogy ilyen praktikák nélkül is tudd magad csodálatosan érezni !
És HOSSZÚ TÁVON !
Sok-sok lehetőség van, csak hát azok fárasztóbbak.
Kezdj el felnőni.
Szerintem is halgass a #9-re.
Vagy járj utána, hogy miért is nem tudsz belenyugodni a szakításba. (Figyelem, bátorságot és kitartást igényel!!!)
Vagy korrekt módon próbálj esélyhez jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!