Valaki tud nekem ajanlani szerelmi kotest?
A 3 rőfös gatyamadzagot 7 felé kell vágni, feldobni a leveses fazék felett és közben azt kel mondani, hogy 10001101101000110001100100110000110100000001111010101011111110110101010001111010.
Ez egy bináris bűbáj, mágikus 7-es leveses kötéssel.
Ha a kötés nem lenne elég erős, akkor a szerelmi bilincset ajánlom még: [link]
elso valaszolo
Nagyon vicces :D
masodik valaszolo
olvasd el hogy mit irtam a kerdesem ala azt irtam hogy tudom a kovetkezmenyeit talan nem latsz vagy mi?
harmadik valaszolo
ugyanazt mondom neked is amit a masodiknak
XD utolso valaszolo ez nagyon vicces XD
irhattok ilyen vicceset is ezt elfogadom XD
Arra a lehetséges következményre vajon gondoltál-e, hogy ha összejönne a dolog, de ha majd az idő múlásával - esetleg - mégsem tudtok kijönni egymással, nos akkor te magad sokkal nehezebben fogsz tudni "megszabadulni" Tőle éppen a kötés miatt.
És mi van ha a hülye szerelmes megunt szeretőt soha nem tudod majd leállítani ?
Aligha ismered a következményeit. Ha ismernéd nem akarnád.
De javaslok valami jobbat. Tanulj, úgy tűnik nagy szükséged lenne rá. Első körben talán a magyar nyelv és irodalom témakört javasolnám. Ha megismerkedsz az irás helyességével, valamint sokat olvasol, akkor szélesedik a látóköröd. Legyen szép a napod!
Vigyázz, mert te most csak őrá koncentrálsz, pedig a kötés MINDKETTŐTÖKET érint, tehát téged is !
Szóval, tegyük fel szerelmi kötést csinálsz v. csináltatsz és működik is, így hát lubickolsz a boldogságban.
Mi van ha idővel mégis változik valami köztetek és már nem jó az egész ?
Nos, akkor :
1.
Neked nem jó már vele, de piszok nehezen tudsz megszabadulni tőle, mert folyton a nyakadra jár, már hülyét kapsz tőle és mégis újra és újra jön, hiszen Ő kötve van hozzád.
2.
Ő hagy el téged, de te nem fogod tudni őt lélekben elengedni, és te zaklatod őt és hülyét kap majd tőled és megutál örökre.
Ami még rosszabb, hogy a történtek ellenére iszonyatosan vágyakozni fogsz utána, lehet, hogy örökre, de senki mással sem lehetsz boldog, mert hiszen TE hozzá vagy kötve.
Tudom-tudom, ti örökre szerelmesek lesztek egymásba .....
Keresd a nehezebb utat!
Keresd ugyanilyen elszántsággal azokat a lehetőségeket, hogy hogyan tudnál MAGABIZTOSABB lenni !
Hogy ilyen praktikák nélkül is tudd magad csodálatosan érezni !
És HOSSZÚ TÁVON !
Sok-sok lehetőség van, csak hát azok fárasztóbbak.
Kezdj el felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!