És ha mégis van olyan, hogy rontás?
Láttam, hogy voltak már hasonló kérdések, és a kérdezők rendszerint le lettek hurrogva, mondván, nincs olyan, hogy rontás, mindenki maga irányítja az életét, stb...
Nem tartom magam sem ostobának, sm hiszékenynek, és eddig én sem sokat gondolkodtam ezen. De az utóbbi három évben egyszerűen annyira szörnyű minden, hogy nem hiszem el. Nem is feltétlenül az, ami történik, mert igazából nagy tragédia nem ért (nem halt meg senkim stb.). Inkább az, ahogy megélem a velem történő dolgokat, kudarcokat. Olyan szinten szenvedek, és vagok rossz passzban, hogy magam sem értem.
Szerintem csak az sejti, hogy miről beszélek, aki volt már nagyon-nagyon rossz passzban, amikor az ember maga sem érti, miért van ez így, honnan ered ez a rettenetes érzés, és értetlenül áll, hogy leélt x évet relatíve boldogan, és mi a fene történik most, hogy egyszerre minden rossz.
Eljutottam arra a pontra, hogy felkerestem egy jóst. (Már csináltam az ég világon minden mást pl. sport, jóga, kineziológus, pszichologus és nem segített, ezért léptem meg a jóst.) Igazából az volt a kérdésem, hogy mégis vajon meddig leszek ennyire szomorú és rossz passzban.
A húzott lapok láttán ő is megrettent, majd előállt azzal, hogy nincs-e rajtam rontás. Majd megnézte (legalább is ezt mondta), és arra a véleményre jutott, hogy három éve valaki megátkozott/rontást tett rám. Először én is majdnem elnevettem magam.
Majd elgondolkodtam, és van egy ember aki annyira gyűlöl, hogy akár ezzel is megpróbálkozott (sőt, őt ismerve biztosan). És igen, pontosan három év tört ki közöttünk a "háború". Tehát ha van rintás, ha nincs, szerintem ő három éve mindent elkövetett azért, hogy nekem jusson belőle.
Lényeg a lényeg, kezdem elszánni magam, hogy elmegyek egy rontáslevételre.
Van olyan, akinek ez segített?
Úgyis hiába írom, hogy normális válaszokat szeretnék, de azért örülnék neki....
Bizony létezik a rontás, sőt az átok is működik. Ezek nagyon rossz helyzetbe, állapotba tudják az embert hozni. Ezt saját tapasztalatból tudom. Már megérzem, ha megátkoznak, vagy rontást küldenek rám és azt is, ha ettől megszabadulok. Minden híreszteléssel ellentétben, ezek a dolgok igenis működnek és ha tetszik, ha nem, az életünk velejárója. Ezt általában a gonosz, irigy, stb. "barátaink" is okozhatják.
Ne foglalkozz azzal, hogy kinevetnek, mert mindenki "megtér" egyszer, de van akinek ez már késő lesz.
Keress egy spirituális gyógyítót, pszichotronikust, ők tudják ezeket a problémákat jó eséllyel megoldani.
Én már megtapasztaltam ennek az áldásos hatását.
Köszi, első!
Egyébként hol érdemes keresni? (Mármint olyan típusú gyógyítókat akiket ajánlottál.)
Valójában nincs olyan hogy rontás
minden mágiának van valódi értelmes funkciója, amit ha egy mesterrel együtt használ a tanítvány pozitív dolgokat lehet belőle kihozni.
Rontásnak azok a b@lf@s.zok nevezték el akik a mágiát eleve gonosz célokra használják.
Ennek megértéséhez persze előbb a karma valódi működését kell megtapasztalni...
E világ ura a sátán,Isten részleges engedélyével megpróbálhatja becsapni,megrontani az embereket. Nem feltétlenül átkoztak,vagy rontottak meg,lehet csak a démonok,istentelen szellemi lények ’’ gyötörnek,, hogy ezáltal elhagyjad a hited.
Ez része a megváltási tervnek. Ugyan nehéz megérteni,de időnként maga Isten hoz minket nehéz helyzetbe mert megkeményedett szívünk iránta és így akarja elérni ,hogy a sima út helyett a göröngyöset ,a széles ösvények helyett a keskeny ösvényt válasszad. Keresd a vele való kapcsolatot.
A lélek számára a 3.dimeniós világban való megtestesülés ajándék ,hogy nemesedjen.
A rontást,átkot apai és anyai ágon is,illv szerezhetsz ebben az életedben is !
Átok ellentéte az áldás.
Az á l d á s : Isten uralma alá helyezni valakit, valamit.
Az átok. rontás,igézet,fekete mágia során kerülhetnek rád ugyn. démoni kötelékek.
Ahol megvagy kötve,ott már elvagy zárva az isteni segítségtől.
Átkot és rontást nem csak emberre, hanem szinte bármire - állatra, tárgyra, házra, autóra,területekre is hatnak.
Ezeken kívül még: az emberek gyakran önátoktól is szenvednek. ("én képtelen vagyok....-rá"; "hülye vagyok"; "nekem semmi sem sikerül"; "én szerencsétlen vagyok" ...... ) Ismerős ugye ez a gondolat menetel? Mások rossz kívánságai is megtapadnak auránkon - ami folyamatosan, a nap minden percében hat ránk - akadályoz, gátol, nehezít mindent- minden pillanatban.
A szent szellem nem megy,nem működik koszos helyen ’’edényben,,.
Démoni elnyomás területekre hat,gyógyszeres kezelés nem gyógyítja,nagyrészt deréktáji fájdalomként jelentkezik( ok nélküli).
Rögeszmés kísértés, az értelmünkre hat,erős,állandó,nehéz legyőzni,esetlegesen erő migrénszerű fejfájás lehetséges.
Nem árt részt venni egy szabadító szolgálaton.
A hit Jézusi szellemi törvényein alapul,bárki tudja használni. Saját szavaink ( az ige ) hozzák működésbe.
Minden ember eltudja vágni a démoni kötelékeket Jézus nevében !
Az oldás és kötés hatalma itt van a földön,itt tudjuk ezt megtenni a lelkünk érdekében.
(Máté 16:19) És néked adom a mennyek országának kulcsait; és a mit megkötsz a földön, a mennyekben is kötve lészen; és a mit megoldasz a földön, a mennyekben is oldva lészen.
Pl:
AZ ÚR LELKE
Az Úr Lelke, Istennek Lelke, Atya, Fiú és Szentlélek, Szentháromság,
Szeplőtelen Szűz, angyalok, arkangyalok és a mennyország szentjei, szálljatok rám.
Olvassz fel engem, Uram,
alakíts, tölts el magaddal, rendelkezz velem.
Űzd távol tőlem a gonosz minden erejét, semmisítsd meg, zúzd össze,
hogy jó lehessek és jót tehessek.
Űzd el tőlem az ördögi bajokat, a boszorkányságokat, a fekete mágiát, a fekete miséket, a varázslatokat,
a megkötéseket, az átkokat, a szemmel verést;
az ördögi zaklatásokat, az ördögi megszállottságot, az ördögi lidércnyomásokat; mindazt, ami rossz, bűn, irigység, féltékenység, álnokság; a testi, lelki, erkölcsi, szellemi, ördögi betegségeket.
Égesd el mindezeket a bajokat a pokolban, hogy ne érinthessenek többé engem se
és egyetlen teremtményt se a földön.
A mindenható Isten erejével,
a megváltó Jézus Krisztus nevében,
a Szeplőtelen Szűz közbenjárása által minden tisztátalan léleknek,
minden engem zaklató jelenlétnek elrendelve és parancsolva legyen, hogy azonnal hagyjanak el, végleg távozzanak és menjenek az örök pokolba,
Szent Mihály arkangyal, Szent Gábriel, Szent Rafael és őrangyalaink által megbilincselve,
a legszentebb Szeplőtelen Szűz sarka által eltiporva.
Pl.: Menyi atyám a Te fiad Jézus nevében,keresztjének,vérének,feltámadásának,ereje által kérlek töröld el,vágd le rólam ebben az életemben szerzett, vagy apai-anyai ágon örökölt generációs átkokat,rontásokat,fekete mágiát,igézetet,rontást,sátáni rítusokat, mindenféle istentelenszellemi lény,démonok kötelékeit és mindezek hatásait a Jézus nevében ! Igye legyen !
Megbocsájtok mindent önmagamnak és az összes ellenségemnek és mindezekre kérem mennyei Atyám a Te áldásodat Jézus nevében.
Google-ból letölthető
Charles Capps
A Teremtő ereje veled van
A Teremtő ereje meggyógyít
A Teremtő ereje az anyagi életben
Peter J. Horrobin – gyógyulás és szabadulás ( démoni belépési pontok )
Bill Subritzky – szabadulás a démonoktól
AZ IMA A SZELLEMVILÁGBÓL NÉZVE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!