Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek rontás van rajta?

Szerintetek rontás van rajta?

Figyelt kérdés
Unokatesómról lenne szó!15 éves és mostanában több furcsaságot is észer vett magán.Például olyan dolgokról gondolkodik amikről egyébként egész életében undorodott,olyan dolgokat is megcsinál amit egyébként soha nem csinálna meg.Ő maga sem érti!Aztán beszégettünk és kiderült hogy van a családban egy boszorkány!Szerintem tuti az mert amikor anyum egyszer össze veszett vele egy csomó ideig balszerencséje volt,s talán még ma is.Csak már megszokta.Apum is összeveszett vele s azóta nagyon furán viselkedik,szinte kifordult magából.Nekem egyszer azt panaszkodta hogy mennyire fáj a láb s másnapra úgy ébredtem hogy nagyon fáj a lábam,érdekes mert neki csodálatos módon pont másnapra elmúlt!Több ilyen dolog is volt már!Mit gondoltok?Szerintetek?Mit lehetne csinálni?
2014. márc. 24. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Véletlen egybe esés? azt mondja h megvagytok átkozva azt meg beképzelitek magatoknak és történnek furcsa dolgok a hiszékeny naiv gyáva emberekkel..

olyan h átok v mágia sajnos nemlétezik hiába mondod h dögöljön meg x,y sajnos nem hal bele pedig (néha jó lenne)

2014. márc. 24. 17:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet. Járjon úszni. A víz leszedi. a feje is legyen vízben:)))
2014. márc. 26. 21:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Mérésem szerint van rajta rontás. A lábfájdalomról: Könnyen átvehető kellő empátiával - beleérzéssel - a valós fájdalom.

Le kéne vetetni a rontást.

2014. márc. 31. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!