Rontás van rajtam vagy mi?
az elmúlt 1 hónapban majdnem 3x meghaltam(iskolában a falnál álltam és egy villa fél méterre tőlem beleállt a falba(ez 2x történt meg egy napon), a konyhába vágtam hagymát csak egy pillanatra fordultam el megtörölni a kezem a kés a lábam mellé kb 5cm-re esett, amikor feküdtem az ágyon egy pók mászott a fejemnél és úgy megijedtem, hogy majdnem szívrohamot kaptam)
az iskolában rossz jegyet kapok(hiába tanulok ás biztosra elmondom, feleléskor, dolgozat írásakkor elfelejtem és nem tudom leírni/elmondani
rossz a kedvem, nem tudok örülni semminek
szerencsétlen vagyok mindenben
"majdnem 3x meghaltam"
vidám, költői túlzás.
Azért attól nem halsz meg, hogy egy pók mászik a fejed mellett, vagy neadjisten átszúrja a lábadat a kés. Hacsak nem hagynak elvérezni akkor nem halsz bele.
Szerintem te borzasztóan unatkozol.
Amúgy meg sokak vannak ezzel a tanulás dologgal így, nem csak te létezel az univerzumban.
Foglald el magad valamivel, és akkor talán a kedved is megjön. Ja és szokj le a költői túlzásokról, mert ez inkább nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!