Honnan tudhatom meg, hogy rontás van-e rajtam?
Akármelyik "szakértőhöz" is mész el, első kérdése az lesz, miért érzed így, honnan jött a kérdés?
Miután válaszoltál, saccperkábé eldönti, melyik változatra vagy kapható.
De készülj fel, hogy akik elmennek kideríteni, van-e rajtuk rontás, 80-90%-ban mindig IGEN lesz a válasz, hiszen így külön költségen rendezhetnek egy kis rituális előadást, ezzel távolítva el rólad a rontást.
(vagy B variáció, rádsózhatjáka csodaszereket, amik majd elűzik, vagy C verzió, egyszerre a rituális cirkusz plusz a kuruzsló löttyök/kristályok/kövek/kencék eladása)
Alapvető, hogy aki ilyen kérdéssel fordul hozzájuk, az egyben a homlokára is írja, hogy "ÉN ERRE VEVŐ VAGYOK", én ebben hiszek, tehát zöld lámpa, nyugodtan traktálj.
Mibol gondolod ezt, hogy Teged meglehet rontani?
Amikor van eros hited, es bizol onmagadban, akkor Ki tudna Neked artani?
Gyenge vagy es ez a baj.
Utolsó válaszoló, olvasgasd:
Ha ezt mint pszichológiai jelenségre átvetített mechanizmus megértenéd, azt is tudnád, miért érzed magad 100%-ig jobban a "feloldozástól", ha eleve hiszel abban, hogy létezhet olyan jelenség, mint "rontás".
De ti az ilyenen megsértődtök, és makacsul megtagadtok minden átgondolást.
Ez az ami szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!