Honnan tudhatom meg, hogy rontás van-e rajtam?
Ne felejsd el, hogy a fizikai sikra leszulettel, mivel dolgunk van itt, ahol tanulnunk kell es tapasztalnunk, s kozben lelkileg fejlodnunk.
Attol, hogy most elakadtal es nehezebb, meg nem jelenti azt, hogy atok van Rajtad.
Inkabb merlegelj, es vegezz onvizsgalatot pl., es azon kell gondolkoznod, hogy mi lehet az oka, hogy ez tortent.
Aztan pedig tovabb kell lepni, de termeszetesen uj celokat kell kituzni, legyen onbizalmad es bizzal abban, hogy sikerulni fog a terved, vagy a celod.
Mi az amiben nincs szerencséd?
Ebből lehet következtetni arra hogy kinek lehetett érdeke rád rontást tetetni.
Engem nem érdekelnek már a győzködések h nincs ilyen!
Én tapasztaltam!
Sajnos csak 10 év után jöttem rá,h miért volt az a sok s.arság az életemben addig én is tagadtam 1000-el ezen dolgok létezését
Sok embernek az a problemaja, hogy van bennuk egy belso felelem, ami a jovot illeti.
Tehat amikor a jelenben el, akkor mar a jovon agyal es tervezget, de ugy, hogy kozben fel attol, hogy a jovoben rosszabb lesz a sorsa pl.
Tehat felti a jelenlegi allapotot, hogy elveszti. Tudnod kell, hogy a sorsunk valtozo, es nem mindig csak a jo fog megtortenni, mivel tortenhet egy olyan esemeny pl., ami Teged erint, de nem tehetsz Rola, Te csak az aldozat vagy, de tudnod kell ezen tullepned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!