Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehet, hogy valamilyen karmiku...

Lehet, hogy valamilyen karmikus rontás van rajtam, hogy egyszerűen nem vagyok képes párkapcsolatot létesíteni? 23/F

Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 22:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a karmikus rontások márpedig ilyenek, vigyázz velük!
2013. jún. 17. 22:55
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok szkeptikus, de ennek ellenére azt mondom, hogy semmiféle rontás vagy átok nem létezik.

Amit te "karmikus rontásnak" hiszel, az semmi más, mint a saját belső félelmeid, szorongásaid.

Amíg azt gondolod, hogy nem vagy képes párkapcsolatra, addig ez így is lesz. Amint sikerül a gondolkodásmódodat, a hozzáállásodat pozitívra változtatni negatív helyett, abban a pillanatban a "rontás" is meg fog szűnni.

2013. jún. 17. 22:57
 3/18 A kérdező kommentje:
Amíg nem gondoltam erre addig se volt jobb végül is történnie kelett pár csalodásnak, hogy ez a gondolat megfogalmazodjon bennem.
2013. jún. 17. 23:26
 4/18 anonim ***** válasza:
Csalódások mindenkit érnek. És néhány csalódás után a fejedbe vetted, hogy meg vagy átkozva. És mivel el is hiszed, valóban nem fog összejönni a dolog, amit szeretnél. Ilyen egyszerű.
2013. jún. 17. 23:47
 5/18 A kérdező kommentje:
Akkor veszek egy ásót meg egy kötelet...
2013. jún. 18. 09:20
 6/18 anonim ***** válasza:
Inkább gondolkozz pozitívan. Eleinte nehéz, de aztán belejössz és meglátod, hogy minden szép lassan meg fog oldódni. :)
2013. jún. 18. 10:33
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy el hogy csak pozitív gondolkodás és minden fasza lesz.
2013. jún. 18. 13:17
 8/18 anonim ***** válasza:

Hát ha ennyire elutasító és negatív vagy, akkor nem tudok segíteni. :(

Miért nem próbálod meg? Most komolyan, mit veszíthetsz? Semmit. Egy próbát csak megér, nem?

2013. jún. 18. 13:24
 9/18 anonim válasza:

Csalódsz, mert vársz valamit. Valószínűleg nem is sokat, épp annyit mint a legtöbb ember, csak nem feltétlenül ugyanazokat. Az becsülendő, ha te nem jössz össze akárkivel, mert ott is hiba van, ha teljesen mindegy ki van melletted. Tapasztalataim alapján ilyenkor a legnagyobb nehézséget az okozza, hogy tisztában vagy mit keresnek a nők (férfit) te nem tudsz megfelelni a férfi sztereotípiáknak (mert okkal idegennek véled magadtól) és azok szerint az érdemek szerint amik alapján a saját szemedben "férfi" vagy (most nem tudom... erényesség, udvariasság, tisztelet, becsület) nem egyeznek azokkal, amiket a nők díjaznának benned. Én számtalanszor megkapom azt, hogy aranyos vagyok ami dühít mert azt jelenti :nem elég férfias, legfeljebb barátnak lehet elképzelni az ilyet. De nincs szükségem rá, hogy más legyek, mint ami vagyok, mert ha képes vagy önmagadat szeretni és nem azt aki akkor lennél, ha lenne barátnőd, akkor egy idő után megoldódnak a gondok és bevonzod a megfelelő embereket is. Önértékelés kérdése az egész, azt a szeretetet senki sem helyettesítheti, amit magadnak kell megadnod, ettől még fontos lesz a másik neked és neki is te, ha eljuttok odáig.

26/F

2013. jún. 19. 07:25
 10/18 anonim válasza:
100%

Lehet, hogy nem gondoltál arra, hogy nem működik, de arra sem koncentráltál, hogy működjön.

A "Dejólenne,ha.." az kevés. Akard. Ismerd magad, tudd, hogy mik a pozitív és a negatív tulajdonságaid. Ne akarj mindenkinek megfelelni, legyen határozott véleményed. De csak pozitív gondolatokkal töltsd fel magad, tagadásnak ellentmondásnak nincs helye. Nem kell rögtön a karmára fogni mindent. :) Tudod.. minden okkal történik.:)

Sok sikert! :)

2013. jún. 19. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!