Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehet, hogy valamilyen karmiku...

Lehet, hogy valamilyen karmikus rontás van rajtam, hogy egyszerűen nem vagyok képes párkapcsolatot létesíteni? 23/F

Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 22:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
9. Szerintem erről van szó.
2013. jún. 19. 13:30
 12/18 A Tengerész ***** válasza:
Nem lehet. Az lehet, hogy nem érett a személyiséged. Ne azon járjon az eszed, hogy a kiszemelt partner vajh milyen férfit szeretne és akkor te megpróbálsz olyan lenni! Legyél önmagad! Legyél határozott, céltudatos, becsületes, kiszámítható, művelt és lelkileg fogékony. A nők amúgysem egyszerűek, maguk se tudják mit akarnak. Döglenek a macsókért, de ha férjhez mennek hozzájuk egyből porszívózó, mosogató, gyerekpesztráló nyuszikká szeretnék változtatni a férfit. Én megéltem a problémádat, voltam nyuszi aki nem mert megszólalni egy lány előtt és ahogy teltek az évek lettem olyan, hogy nagyjából nem volt nő akit ha akartam ne kaphattam volna meg. Miközben azt láttam, hogy azok a srácok akik a középiskolában, meg utána kapósak voltak, lettek nullák férfivonzerő szempontból. Előtted az élet légy igazi férfi és egyszercsak nem lesz gondod.
2013. jún. 19. 17:01
 13/18 A kérdező kommentje:
Ez mégjobb. Golyókat összeszedni és irány az élet lesz ami lesz...
2013. jún. 19. 21:45
 14/18 Nagilum ***** válasza:
könnyű másra fogni, egyedül te tehetsz róla.
2013. jún. 21. 14:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha ronda vagy paraszt vagy akkor nem.

Ez egyébként hülye kérdés.

Viszont amennyiben elhiszed ezeket az azért befolyásolhat.. ez kb olyan mint ha félnél vizsga elött és csak arra gondolsz h nem tudsz mindent akkor eszedbe se fognak jutni a dolgok...

2013. jún. 23. 11:12
 16/18 Fidrám Tibor válasza:
Azon kevesekhez tartozom, kiknek életét a kínai SIN szám vezérli, az a bizonyos 4-es.Minden, mi történt velem Nőkkel kapcsolatban az 4.-én, vagy 14.-én történt. Egy kínai Hölgy megtudván, tanácsolta: " Nő? az nem szerencse nekem"! -eddig nem is volt. Van benne valami? -talán Vágó István meg tudná mondani. Tibor.
2013. jún. 24. 14:11
 17/18 vakrepulo válasza:

a nevem earl nevű sorozatban van karma és az a karma önmagától tevékenykedik, beleszól a főhős életébe

na de az a szerencséd, hogy az egy film, te meg nem filmszerpelő vagy,tehát nem kell parázni nincs rajtad rontás!

olyan mint rontás különben sem létezik csak a babonás emberek fejében, de ha minden pénteken kelet felé elköpve eltalálsz egy kavicsot akkor rossz dolog nem érhet

viccet félretérve: most olyan dolgon töröd a fejed, hogy milyen külső dolog miatt nem jön össze valami terved. Ez elmenekülés a feladatok elől. Ha az a feladat, hogy becsajozz és utána jól működjön a párkapcsolatod, akkor te tudsz érte tenni és ne azt keresd, hogy mi miatt nem sikerül.

fel a fejjel és legyél a saját szerencséd kovácsa

2013. jún. 24. 14:50
 18/18 anonim ***** válasza:

Látod, kérdező, pontosan erre jó ez a babonás ostobaság: van mire ráfogni, ha valami nem úgy megy, ahogy szeretnéd. Ilyen az ember, mindjárt másban keresi a bűnbakot, pedig a hiba az ön készülékében van!

Egyszerűen nem vagy képes párkapcsolatot létesíteni? Itt az ideje, hogy változtass a stratégián. Senki se úgy születik, hogy tud a nők nyelvén. Azt meg kell tanulni!

54F

2013. júl. 2. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!