Amit előző eéletünkben/életeinkben tettünk az valamilyen uton modon kihathat a mostani életünkre?
Kedves Kérdező!
Nyilvánvalóan kihat!
Én például előző életemben egy gyümölcsöskertben dolgoztam állítólag, most pedig egyszerűen rajongok a barackléért! Nem tudom mennyire biztos-e az összefüggés, de lehet kapcsolat.
Remélem, hogy segítettem!
Üdvözlettel: Péter
Az elözö eletemben,gyogyito voltam,ami akkor tilos volt,en tovabb folytattam,majd boszorkanynak kialtottak ki,es elegettek,akkor,megvoltam bizonyodva rola,hogy nekem volt igazam,mivel segitettem masokon,viszont ez igy nem igaz,ra kellett volna jöjjek,hogy tilosat csinalok,es ezert haltam meg,ebben az eletben,sokat volt problemam ok nelkül,rendörökkel,a hivatalokban ugy erzem valami ellenszenvvel fogadnak....
A masik eletemben,allitolag,egy ritual gyilkossagban haltam meg,szerelmes lettem egy szerzetesbe,aki majd behivatott hozza(több lanyt),hogy majd eggyütt elünk,ebböl nem lett semmi,majd egy nap,tisztulas utan(test,meregtelenites),elkabitottak,es kivettek a szivem,amit abban az idöben a szerzetesek megettek,allitolag hogy eröhöz jussanak,meg sok mindenhez.Ebben az eletben 2x volt mellkas mütetem,es fiatal koromban nagyon szerelmes lettem,aki elhagyott,de ez olyan kapcsolat a mai napig,se veled,se nelküled,de vegül,ugy nezem minnel kevessebb legyen a kontakt az illetövel.....többet nem irok erröl az esetröl.Amit tudok,nem az fontos mi voltal,gazdag-szegeny ,hanem milyen voltal,a gondolataid,felismerted e hibaidat.
07:23 valaszolo
En voltam, nem tudom hogy is irjam magyarul(rückführung),a forditas valahogy igy hangzik,visszavezetes-en, az elözö eletbe,mert rengeteg problema es betegseg jött össze,azota,ez nem mindjart törtent meg,minden a helyere allt,es sok mindent maskepp latok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!