Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Amit előző eéletünkben/életein...

Amit előző eéletünkben/életeinkben tettünk az valamilyen uton modon kihathat a mostani életünkre?

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 22:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. jan. 19. 22:52
 2/15 anonim ***** válasza:
55%

Kedves Kérdező!

Nyilvánvalóan kihat!

Én például előző életemben egy gyümölcsöskertben dolgoztam állítólag, most pedig egyszerűen rajongok a barackléért! Nem tudom mennyire biztos-e az összefüggés, de lehet kapcsolat.

Remélem, hogy segítettem!

Üdvözlettel: Péter

2012. jan. 19. 23:12
 3/15 anonim ***** válasza:
52%

Az elözö eletemben,gyogyito voltam,ami akkor tilos volt,en tovabb folytattam,majd boszorkanynak kialtottak ki,es elegettek,akkor,megvoltam bizonyodva rola,hogy nekem volt igazam,mivel segitettem masokon,viszont ez igy nem igaz,ra kellett volna jöjjek,hogy tilosat csinalok,es ezert haltam meg,ebben az eletben,sokat volt problemam ok nelkül,rendörökkel,a hivatalokban ugy erzem valami ellenszenvvel fogadnak....

A masik eletemben,allitolag,egy ritual gyilkossagban haltam meg,szerelmes lettem egy szerzetesbe,aki majd behivatott hozza(több lanyt),hogy majd eggyütt elünk,ebböl nem lett semmi,majd egy nap,tisztulas utan(test,meregtelenites),elkabitottak,es kivettek a szivem,amit abban az idöben a szerzetesek megettek,allitolag hogy eröhöz jussanak,meg sok mindenhez.Ebben az eletben 2x volt mellkas mütetem,es fiatal koromban nagyon szerelmes lettem,aki elhagyott,de ez olyan kapcsolat a mai napig,se veled,se nelküled,de vegül,ugy nezem minnel kevessebb legyen a kontakt az illetövel.....többet nem irok erröl az esetröl.Amit tudok,nem az fontos mi voltal,gazdag-szegeny ,hanem milyen voltal,a gondolataid,felismerted e hibaidat.

2012. jan. 20. 07:23
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Előző életemben nagyon híres festő voltam, rengeteg aktot készítettem, még akkor is amikor örök szerelmet esküdtem valakinek. Ez rossz karmát vont maga után és most nem tudok se festeni se rajzolni. Mindenképpen kihat!
2012. jan. 20. 12:23
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi voltam előző életemben, de az biztos hogy valami rosszat követtem el..... :@
2012. jan. 20. 12:36
 6/15 A kérdező kommentje:
Akik leírták h mik voltak előző életükben azok hogy jöttek erre rá vagy ki mondta meg nekik?
2012. jan. 20. 13:37
 7/15 anonim ***** válasza:
Gondolom részt vettek valamilyen hipnózison. Hát ha kihat a mostani életünkre akkor nagy r ohadék lehettem. Sebaj, most is az lettem. Majd legközelebb megint kapok a pofámra. :)
2012. jan. 20. 14:57
 8/15 anonim ***** válasza:

07:23 valaszolo

En voltam, nem tudom hogy is irjam magyarul(rückführung),a forditas valahogy igy hangzik,visszavezetes-en, az elözö eletbe,mert rengeteg problema es betegseg jött össze,azota,ez nem mindjart törtent meg,minden a helyere allt,es sok mindent maskepp latok.

2012. jan. 20. 18:24
 9/15 rianas ***** válasza:
56%
Mi értelme lenne egy előző életnek, ha semmire sem emlékszel, és a szabad akaratod ellenére hat rád állítólag? Ki vagy akkor Te? Van- e igazi és állandó személyiséged? És a tan szerinti túlvilágon vajon belőled ki és mi lesz maradandó? Értelmes ember nehezen elképzelhető, hogy elfogad ilyesmit. Egyetlen életünk van, és az abban véghezvitt tetteinkért adunk számot a túlnanin. Ezt kell jól csinálni, ne reménykedj repetában!
2012. jan. 21. 11:40
 10/15 anonim ***** válasza:
14%
Fogd fel nyugodtan, hogy ez az "előző élet" egy nagy maszlag! Az igazi magyar embernél ilyen buhera nincs...
2012. jan. 22. 18:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!