Mit lehet tenni, ha valakin rontás van, megpróbálták levenni, de ez sem segített? Csak olyan válaszoljon, aki jártas a témában, aki csak szórakozna, menjen máshová.
bocs úgy olvastam, hogy rántás van...mondom mi van, rántott húst csináltál, és bepaníroztad magad?
rontás...szóval, esetleg a házit elrontod mikor írod matekból, de amúgy ilyen nincs.
Kedves kérdező a pozitív energiát elküldtem neked hamarosan jobbra fordul az életed levettem rólad a rontást valóban sok gonosz ártó szellem tett körül, de ennek vége sikerült elűzni őket innentől szabad vagy remélem érzed a hatását.
Üdv, J Ügynök Mestermágus
Cseszd meg Iphone "vett körül" :-D
J Ügynök
Tanácstalan vagy, választ vársz a kérdésedre, de intelligens válasz nem érdekel. Tehát nem valós választ vársz, hanem valami unintelligens humbukot válaszként, amivel semmire sem mégy... Jó, akkor írok olyat.
Írni kell a Jézuskának, így karácsony előtt, hogy hozzon rontáslevételt ajándékként, majd megcímezni Lappföldre, a Mikulásnak. Pacsihaverok, tuti átadja a címzettnek a fehérszakállú.
Esetleg felhívhatod Alexandert az Ezo-TV-n, hátha az ő rontáslevétele hatásos lesz.
Vagy főzz galambtollat éjféltől pontosan 4 órán keresztül, minden fél órában hintsd meg egy kis fehérborssal, miközben azt kántálod: "Rontás, távozz!" Majd önts a még bugyogó vízbe fél deci citromlevet, aztán hagyd letakarva állni két napon keresztül. Ha mindent jól csináltál, akkor két nap múltán elkezd pimpósodni a teteje, ez jelképezi a rontást. A pimpót ledobálod róla, majd megmosod a megrontott illető lábát a vízben. Ezután hétszer körbe kell fordulnia lassan a paciensnek, majd nyugat felé állva ugrania 3 nagyot, az utolsó ugrás közben egyszerre kell kimondanotok azt, hogy "Rontás, HUSS!" Előtte az ablakot nyisd ki. Így a rontás távozni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!