Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Vámírok mégis léteznek?

Vámírok mégis léteznek?

Figyelt kérdés
Olyan sok legendát hallani róla és az ember is lát néha dolgokat. Szerintem léteznek
2014. máj. 2. 02:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Jah, léteznek. Denevérek formájában! :D És olyan emberek formájában, akik szellemileg szívnak le! :D
2014. máj. 2. 03:46
 2/14 anonim válasza:
ókori gyilkosok voltak a vámpírok ha úgy vesszük akkor most is élnek köztünk
2014. máj. 2. 07:36
 3/14 anonim ***** válasza:
38%
csak nézz szét. a legtöbb jópasi vámpir! de a jó fajta,szóval csak állatokból táplálkoznak nem emberekbôl! azt mondják Zayn Malik a One Directionbôl is vámpír. Kitudja.
2014. máj. 2. 09:23
 4/14 anonim ***** válasza:

A vàmpírtörténetek szennyáradata mindent elborított.Az igazi vámpírok azonban a könyvkiadók,és filmcézárok.Ez egy divathullám,

ami gyorsan elmúlik,aztán felváltja a zombi árufeltöltõk lázadása.

2014. máj. 2. 09:47
 5/14 Egy ork ***** válasza:
Vámírek léteznek. A határokon dolgozó ír származású határellenőrt hívják így. :)
2014. máj. 2. 10:59
 6/14 Vona Gábor válasza:
100%
Igen, én már láttam is egyet. Schiffer Andrásnak hívják, ott ül mellettem a parlamentben.
2014. máj. 2. 11:13
 7/14 anonim ***** válasza:

XD

A barátom anyám és anyós jelőltem viselkedik úgy hogy szívják a vérem..:D

2014. máj. 2. 11:54
 8/14 anonim válasza:
Igen léteznek... Rnergiavámpírok
2014. máj. 2. 12:10
 9/14 anonim ***** válasza:
A vámpírok már a történelem kezdete óta jelen vannak az első vámpírok a vérivó, ember áldozatokat követelő istenek voltak igazából csak idő kérdése volt, hogy felbukkanjon egy természetfeletti lény, aki vért iszik és halhatatlan én úgy gondolom, hogy vámpírok léteznek egy másik síkon más dimenzióban.
2014. máj. 2. 12:28
 10/14 Vree ***** válasza:

"és az ember is lát néha dolgokat"

Erről mesélj már. :D Láttál már drakulát szivornyázni valaki nyakát a sikárotban? Porrá bomlottak az ismerőid a fokhagymavacsorától? Epedve várom a sztorit!

2014. máj. 2. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!