Sátánisták? Szeretnék többet megtudni rólatok. Beszélgetni, tanulni töletek.
Lpatrikl ! Én is Szeretlek !
Én reflektáltam rád, és igen nem túl kedvesen,csak tele van a hócipőcském azzal,hogy egy rossz sorsért ,élethelyzetért sokan Istent hibáztatják.
Nem igazollak téged !
A kísértés alkalmat szolgáltat nekünk arra, hogy olyat tegyünk, ami közelebb visz minket Istenhez. Az ördög a kísértéssel egy alternatíva elé állítja az embert. Rákényszerít, hogy válasszunk a jó vagy a rossz között. Ezáltal a mi érdekeinket szolgálja. Hiszen az, aki valakinek az erkölcsi fejlődésre ad lehetőséget, ezzel értékes szolgálatot tesz neki. Hány ember éli le életét erkölcsi középszerűségben csak azért, mert sohasem került olyan választás elé, hogy lesüllyedjen vagy felemelkedjen. Ha egy gyermek ifjúságát egy olyan faluban tölti, amelyen egy kis patak folyik keresztül, sohasem fog megtanulni úszni. Ha azonban egy tenger melléki helységben nő fel, bár több veszélynek van kitéve, néhány év alatt kiváló úszó lesz belőle.
A nehézségek, kísértések a javunkat szolgálják. „Megfenyíti az Úr, akit szeret, s megostoroz mindenkit, akit fiává fogad. Isten azért fenyít, mert szeret. A fenyítés a szeretet gyümölcse. Ebből következik, hogy azokról, akik nem próbáltatnak meg, és akiket nem fenyítenek meg, nem lehet elmondani, hogy az Atya gyermekei. A kísértések hiánya mintegy az örök elvetésnek a jele.” (Aquinói Szent Tamás)
„Azért, hogy érdemeinket nagyobbá, erényeinket tisztábbá és tökéletesebbé tegye, és hozzá való jutásunkat siettesse, Isten megengedi az ördögnek, hogy megkísértsen minket, és próbára tegyen.” (Grialou) A kísértés a Sátán leggyakoribb tevékenysége.
Ha nem értesz egyet a megváltási tervel ki is maradhatsz belőle –nem kötelező .
Perlekedjél Istennel,vagy vedd fel a kapcsolatot a Szent szellemmel.
# 27
Természetesen Te is tudod , ha az a mondat a Bibliában lenne, az ige helyet megjelöltem volna. Amennyiben hiszünk a reinkarnációban,igen van maradandó hatása a mágiának a lélek számára (hogy ez Atlantisz óta terheli a lelkeket nekem is információs szinten van )
Ismerem a mágiát,használtam. Itt van a példa az én életemből, belefolytam,
’’ utálatos dolgokat műveltem,,Ma már tudom azért,hogy megtörténjen lelki,szellemi szinten bennem a ’’ a Pál fordulás,, ( akkor ez most neked pátoszos lesz) hogy visszakerüljek Isten védelme alá.
Csók ,viszem az 50kg házi kedvencemet alvás előtti pisire….
Köszönöm a válaszodat.
Még mindig van pár dolog ami nem tiszta nekem az érvelésedben.
Pl.: -hogy jön a keresztény hithez a reinkarnáció??
-A menyországban már nincs kísértés. Akkor ez azt jelent, hogy ahogy oda bekerülsz már nem érdekled istent???
-Ha azt akarom hogy valaki jó úszó legyen, akkor kiépítek neki egy medencét (menyország) és jutalmazom ha jó eredményt ér el. Ellenden isten bedobja először a cápák özé, és ha ki tud jönni anélkül hogy megeszik, akkor mehet lubickolni a medencébe.
-Mindenhonnan összelapátolsz egymást ütő információkat, és ezt úgy állítod be mintha az mind igaz lenne.
De szerintem félreértettél. Én nem vagyok ellened, nem vagyok sátánista. Csak az előző válaszadók semmi mögöttes tudás nélkül állítja be szörnyűnek az egészet.
Mint már írtam nem kell embertáldozni, sőt a tíz parancsolatot betartva is lehet valaki sátánista.
Csak azt szeretném ha több álláspontot is megvizsgálna az aki vitázik, mivel ebből áll egy vita.
Amúgy meg aki nem akarja hogy megtérítsék azt ha összetöri magát az ember akkor sem tudja megtéríteni. Ez igaz a sátánizmusra, a kereszténységre és az összes többi vallásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!