Sátánisták? Szeretnék többet megtudni rólatok. Beszélgetni, tanulni töletek.
Az a legjobb bben az oldalban hogy olyan mint a való élet.
Az a leg hangosabb benne aki semmit sem tud a témáról.
A sátánizmusnak sok formája van. Az alaptétele hogy tedd azt ami neked jól esik. Ehhez nem kell másokat megkárosítanod, megölnöd, megkínoznod...stb. A jót és a rosszat csak a civilizáció hozta létre. Az hogy ami neked rossz az másnak is, az az egyik leg nagyobb hülyeség pl.: a vegetáriánusok szerint a húsevés rossz. Egy húsevő szenved hamburgerevés közben??...nemhiszem. Még egy példa: az aztékok embereket áldoztak, és ez nekik jó volt ettől ők gonoszak?? A válasz hogy nem, csak olyan volt a kultúrájuk. Az ő szemükben az európai ember volt a gonosz aki megtiltotta hogy áldozzanak. Amúgy meg a sátánizmust az isten akarta egy legyintéssel elpusztíthatná a sátánt, de nem teszi, mert gonosz. Ha neked lenne egy macskád és azt szét akarná tépni egy kutya, mit csinálnál??
A-elvennéd onnan a kutyát
B-hagyod a kutyát, hátha a macska ellenáll a kísértésnek hogy szét legyen tépve.
Erre azt szokták válaszolni, isten megmondta az embernek hogy nem szabad bűnözni.
Akkor ha van egy gyereked (kb 2 éves) és elé teszel egy csokitortát ciánnal fűszerzve (a leghalálosabb méreg de finom mandula íze van) és azt mondod neki hogy ne egye meg. Ha megeszi akkor te nem vagy hibás??
Csak ennyit a szerető gondoskodó istenről.
Lpatrikl !
Id.: ’’Amúgy meg a sátánizmust az isten akarta egy legyintéssel elpusztíthatná a sátánt, de nem teszi, mert gonosz ,,
Te egyedül vagy ilyen buta ,vagy van hozzá segítséged is ?
Olyan sötét vagy ,hogy este még a grafit ceruza is világítana melletted.
Ez a ciki nem a fa láb !
A történet kezdetét már xn-szer mások is leírták,igei idézetekkel vagy a saját szavaikkal.
Már uncsi-de csa itt ,és csak most,neked dióhéjban.
Isten az angyalok teremtése után megteremtett az embert.Az angyaloknak azt a feladatott adta többek között,hogy majd szolgálják az embereket. Sátán(el) –nek a fényhozónak ez nagyon nem tetszett. Látta Istennek mennyire kedves az ember. Féltékeny lett és mellette uralkodói babérokra tört. Felbujtott jó néhány angyalt (akikből a bukott angyalok lettek,nem összetéveszteni a nefilimekkel) hogy letaszítsa Istent a tronról.Isten fényangyalai és a lázadó angyalok között több fordulós csata folyt. Michael angyalnak Isten még adott plusz erőt és így letaszította Sátán(el)-t a földre ,ekkor vesztette el az angyali jelzőjét a neve végéről az el-t.
A Sátán (Ördög,Lucifer,Enki) folyamatosan próbálja Isten legszentebb teremtményeit megtéveszteni,bűnre csábítani,megkísérteni,hogy vádolhassa őket a Teremtőjük előtt.
E világ( Föld) ura Sátán lett ,de korlátozva és Isten beleegyezésével. Az Isteni Rendszer é a Jézusi Megváltó Terv tökéletesen működik csak meg kell érteni !
Id.:Csak ennyit a szerető gondoskodó istenről.
Isten csak az embernek adott saját szabad akaratot. Te döntésed a szabad akaratod jogán a helyes,vagy helytelen dolgok közötti választás. A Sátán,a démonok a Te tudtoddal,a Te beleegyezéseddel tehetnek rosszat veled ,vagy kerülhetnek hozzád közel. Ez nem Isten hibája,nem miatta boldogtalan az életed !!!
Amúgy pontosan ismerik a gyenge pontjaidat és az érzéseiden,gondolataidon keresztül remekül tudnak befolyásolni –ezek lesznek a démoni belépési pontok!
/ pl. már Atlantisz óta foglalkoznak az emberek mágiával,így generációsan lehet apai,anyai ágon démoni kötelékeket örökölni /
Ha ismered és gyakorlod az ige erejét a ( Szent szellem betakar ) semmilyen negativitás
/ mentális,telepatikus,asztrális,fizikális( betegségek ) / még csak meg sem tud közelíteni .
Nem neked kell küzdened ,Jézuson keresztül ezt Isten megteszi,de ha nem akarod nem muszáj.
’’ Eredj el, és legyen néked a te hited szerint,, (Máté 8:1)
A Bibliát az egyházi tanításokat több oldalról is manipulálták negatívan :
babiloni-jezsuita-judeai-vatikáni hazugságok .
Minden hazugság ellenére Jézus már mutatott egy példát ,hogyan lehet boldogulni e világban
"Én vagyok az út, az igazság és az élet" (Ján. 14.6)
Istent nem imádni,félni kell hanem megérteni vele tudni együtt működni ’’játszani,, !
Ez lemaradt.
Isten kegyeleme a lélek számára a végső megváltáshoz a testbe öltözés( 3.DIMENZIÓS VILÁG MEGTAPASZTALÁSA), ez szeretetének ajándéka
Utolsó lépcső a magasba vezető úton, amire ha rálép, örökké szabad és boldog lesz.
A lelkek most kevés híján a célhoz érkeztek, és ezért felelős a tettéért, ha nem értékeli ezt a kegyelmi ajándékot, hanem elvakult gondolkodásával félredobja elvész.
Így már érthetőbb?
Kedves utolsó!
Aki nem ért veled egyet, az hülye és sötét mint az éjszaka???
Azzal amiket ide írtál nem indokoltál meg semmit.
Én tudom hogy lett a sátán ezért nem azt írtam hogy isten hozta lètre. Én azt írtam hogy elpusztíthatta volna. A példámban felhozott gyereknek is van saját akarata, de ha valaki gondoskodó és jóságos, akkor nem hagyja meg a csábítást és a gonoszt hogy meglássa ellenállsz-e. A példáinban pont ezt indokoltam. Ezek szerint szövegértési problémáid vannak, vagy csak szimplám nem érted meg ami én leírtam.
Ja és kérlek másold már ide a bibliának azt a részét amiben feketemágiáról és ATLANTISZ-ról írnak.
Köszi!
A saját válaszodban igazolod azt amit én leírtam.
ISTEN BELEEGYEZÉSÉVEL. Ezt te írtad, az első reagod vége felé.
Mert csak ezt tudod. Másolgatni a bibliából ész nélkül. Nem számít hogy engem igazolsz vele.
Amúgy te milyen vallású vagy??
Mert az írásod valami keresztény, woodoo, animalista keverék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!