Mit csinálnak a sátánisták (ha vannak)?
akik itt írogatnak, azok nem csinálnak semmit!
azt se tudják mi ez, találtak egy vagy két magyar oldalt, és mindenkinek azt írják ami oda van írva!
közük nincs a témához, de itt előadják magukat!
Nem, a sátánisták a szemet szemért, fogat fogért és egyéb ehhez hasonló, ősi szabályokat követnek. Ha jól tudom, nagy szerepe van az egyéniségnek is, meglehetősen liberális a közösség.
Olvass utána a LaVey Sátáni Bibliájának.
Ugyanolyan normálisak mint bárki más, főleg ha a vallásosakat nézzük.
A lényeg hogy ők felelősséggel cselekszenek, bár a hatalom érdekében.
De nem, nem idézgetnek lépten nyomon démonokat (különösen mivel olyan nem létezik), és az emberáldozat is inkább a másik oldal kedvence (l. Jefte története, Ábrahám története, Jlzus története stb.).
sok irányzat van
attól függ melyik mit csinál...
A mi környékünkön van egy erdő (kicsi és tele van szeméttel meg kutya nyommal) az ottani sátánisták macskát égettek.
Én úgy tudom a sátánizmus is csak azért érdekes mert minden hülyegyerek meg akarja mutatni mennyire egyedi, és más mint a norma. A sátánról szóló filozófia szektánként változó.
Ruda Daniel:"Parancsot kaptam, hogy áldozzak fel egy embert a Sátánnak."
2001 júliusában a feleségével kinyírt egy embert. Teljes sztori: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!