Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Sátánisták? Szeretnék többet...

Sátánisták? Szeretnék többet megtudni rólatok. Beszélgetni, tanulni töletek.

Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 13:34
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

kedves utolsó... Csak egy kis felvilágosítás a tudatlanságod ellen... Nem keverünk mi bele senkit semmi féle rosszba csupán felajánlunk egy alternatívát ami sokkal jobb mint amit ti valaha el tudtok képzelni...és hogy mi a rossz és a jó?! Ez egy nagyon relatív fogalom:)

Mindenesetre aki keresi a sátánt (és tényleg a szívébe fogadná) az meg fogja találni és a társait is ha igazán hisz benne

2014. júl. 15. 16:45
 12/33 anonim ***** válasza:

Mi? Hogy a jó és a rossz relatív fogalom? Ezért van a sok bűnöző, ezért ilyen ez a világ, mert azt hiszik hogy relatív. Azt hiszik, hogy az a jó ha nekik jó, és kit érdekel hogy a többinek milyen.

Hülyeség. A jó és a rossz nem relatív. Ami nekem rossz, az a másiknak is rossz, ezért nem kívánok olyat másnak, amit magamnak sem. És ami nekem jó, az nem kell hogy rossz legyen másnak, épp ezért érem el úgy, hogy ne legyen másnak rossz. Ha mindenki úgy gondolkoznak, hogy ez relatív, akkor még a középkorban élnénk, és gyilkolnánk egymást.

Miért olyan nehéz ezt felfogni? Sátánisták meg nem léteznek, csak tanulatlan unatkozó kisfiúk meg kislányok, akik 20 évesen 140 kilóval még mindig le vannak rekedve óvodás szintre. Mégis mit tudnál tanulni tőlük kérdező?

2014. júl. 15. 17:19
 13/33 anonim ***** válasza:
70%

"csupán felajánlunk egy alternatívát ami sokkal jobb mint amit ti valaha el tudtok képzelni"

Elszívtok egy szól füves cigit, belövitek magatokat, nap mint nap halál részegek vagytok, tényleg borzasztóan jó lehet. Halálra élvezkeditek magatokat. A gond az, hogy, álomvilágban éltek közben teljesen tönkrementek. Ez nekem nem kell. Nekem mindig is többet ért ha valami valós célt értem el, minthogy eladjam ilyen hülyéknek a lelkem, mint ti. Sem dohányozni, sem alkoholizálni nem tudtam, mert egyszerűen az idegesített, hogy ilyenre pocsékolom el az időt, ilyen pocsék emberekkel. Egy pillanatát sem élveztem. Annyit mondok, hogy a világot nem az ilyen hülyék viszik előre, akik azt hiszik lázadnak, ha beolvadnak a többi hülyegyerek közé. És nem kell a fölösleges alternatívátok sem. Akinek az az élvezkedés, hogy tönkreteszi magát, és 40 évesen 10 év haldoklás után meghal egy összeszart ágyon, annak sok sikert, legyen sátánista a többi fekete megtépázott hajú, szét pirszingezett hülyegyerekkel együtt, és hányják le egymást. Sok sikert kívánok hozzá.

2014. júl. 15. 17:28
 14/33 anonim ***** válasza:
57%

Mi van Öcsi sajt unatkozol. Menjél csattogós lepkét kergetni.

Ó rengeteget tudsz a sátánistáktol tanulni……………………Hazugságot az biztos!

Ennyire nem lehet rossz az életed ,hogy ezen gondolkozzál.

Megsúgom a sátánisták, spirituális sátánisták közel sem tudnak mindent ,hiszen mindent csak az Egy Igaz Élő Isten a Teremtő tud !!!

Mi van,ha azt mondom nincsenek vallások,csak egy igazság van.

Aki iránt érdeklődsz több néven is illetik Enki-Sátán(el)-Ördög-Lucifer a hamis isten

’’fény hozó,,.

Sátán isten majma,hiszen féltékeny rá és olyanná akar válni mint Ő.

Ő Vádló,aki a Teremtő Isten előtt a legszentebb teremtményeit így,Téged is vádol- megkísért-bűnre csábít. A Te tudtoddal,beleegyezéseddel adsz rá jogot a vádlónak ,hogy megkísértsen.

Azt ,hogy szabad akaratod jogán,akár hülye is lehetsz és a legnagyobb ellenségeddel akarjál haverkodni,azt is a Teremtődnek köszönheted.

A legnagyobb hazugságok :

Teremtő Isten a titkait elakarja rejteni,de majd a sátán a mágia,spirituális,ezoterikus gyakorlat során odaadja neked. Már a születésed jogán minden a tiéd ,csak még nem ismerted fel.

Jézus 40 –napig böjtölt a pusztában,közben az ördög többször is megkísértette .

’’Ismét vivé őt az ördög egy igen magas hegyre, és megmutatá néki a világ minden országát és azok dicsőségét, . És monda néki: Mindezeket néked adom, ha leborulva imádsz engem.

Ne kísérts engem ,már minden az enyém még Te is. Én vagyok a Te Urad és parancsolód,,

Enki az Atya

Zecharia Sitchin- the lost book of enki c.könyvében ír a Sumér kőtáblákról ahol, részletesen le van írva, már voltak torzonborz fejű két lábon járó teremtmények !

Enki földönkívüli (démon,hamis isten,hamis fényhozó) nem tud teremteni,lelket lehelni az anyagba,csak gén manipulációt végzet Isten teremtményén.

A Teremtő Isten –Jézus tehetnek arról, hogy boldogtalan,vagy Ő büntetett meg a törvények által stb. -Ez sem igaz . Ha felismered a Rend-szert ,Istent-Jézust nem félni,imádni kell,hanem tanítvánnyá válni,követni tudni ,vele együtt működni ’’játszani,,!

(Máté 16:19; János 16:23–24; Efézus 6:12).

1 Kor. 6,3

Nem tudjátok-e, hogy angyalokat fogunk ítélni, nemhogy a mindennapi élet dolgait?

Pál elmondja, hogy egy nap a hívők fogják megítélni a bukott angyalokat, démonokat.A nagy fehér trón ítélet után jön a második lépés, amikor is a démonok a tűznek tavába

vettetnek, ahol az örökkévalóságot kell tölteniük (Máté 8:29, 25:41,46). Ez lesz a démonok

végső kárhozata.

Google-ból letölthetőek:

David-Icke-A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió

Peter J. Horrobin – gyógyulás és szabadulás DÉMONI BELÉPÉSI pontok

BILL SUBRITZKY- SZABADULÁS A DÉMONOKTÓL

Akiknek a feltöltéseit érdemes végig hallgatnod

YouTube:

Vágatlan -CoronitaClassics

RevealHiddenReality

TheTruthLiberatesU

[link]

[link]

A lélek és a szellem összekapcsolódnak, de elválaszthatók egymástól (Zsidók 4:14). A lélek az emberi lét esszenciája; ezek vagyunk mi. A szellem az ember azon része, amely összeköt bennünket Istennel.

2014. júl. 15. 17:31
 15/33 anonim ***** válasza:
Az tisztogatás már el lett rendelve, szinte az egész emberiség oda fog veszni. A hatalmas halmaz, akik nem valók a már megtisztult földünkre, mennek egy másik napkörbe. A fényhozó fogja elindítani a háborút.
2014. júl. 15. 21:47
 16/33 anonim ***** válasza:
hát hogyne mi meg megyünk a magunk világába...haha ezeken csak nevetni tudok :) az emberek ostobák már a legtöbben most is a sátánban hisznek anélkül hogy tudnák :) (elfordultak, ateisték..cserbenhagyottak...) de ez így szép és kerek hát örvendjünk :D
2014. júl. 15. 21:51
 17/33 anonim ***** válasza:
azt még kifelejtettem csalók hazugok tolvajok mindegyik egy kaptafa..a gonosz nem válogat az emberiség rohadt és csak rothad :)
2014. júl. 15. 21:53
 18/33 anonim ***** válasza:

ma 17:28 voltam ismét

Ez még lemaradt tessék.

Földönkívüliek = Démonok

YouTube:

Negyedik típusú megtévesztések -A földönkívüliek leleplezése

AZ UFO-k, az okkultizmus és Krisztus második eljövetele

Exo-vaticana

[link]

Démonikus hadsereg: [link]

Sátán tudja, hogy a Biblia igaz, és ő tudja, hogy mi jön, és ő tudja, hogy ő személyesen fog veszíteni, és ő tudja, mikor.

Én nem vagyok pesszimista, pedig 15 –évig nem amatőr szinten voltam benne a mágia,ezoterikus világban ( Glastonbury,Miami).Kijöttem belőle ’’megszenültem,, már tudom az Igazságot. Persze egy párszor még a ’’Birodalom visszavágott,, de mit tehettek,már a Szent Szellem védelme alá kerültem. Nincs semmi félni valóm,pontosan tudom hol,mikor ,mit kell tennem.

Kedves Kérdező!

Oltogatnálak még,de persze Te dolgod.

SZELLEMI HADVISELÉS

Az Efézus 6:10–12 írja:

“Végül pedig erősödjetek meg az Úrban és az Ő hatalmas erejében. Öltsétek magatokra az Isten fegyverzetét, hogy megállhassatok az ördög mesterkedéseivel szemben. Mert a mi harcunk nem test és vér ellen folyik, hanem erők és hatalmak ellen, a sötétség világának urai és a gonoszság lelkei ellen, amelyek a mennyei magasságban vannak.” Ez a rész alapvető igazságokra tanít: csak Isten hatalma által lehetünk erősek, Isten fegyverzete védhet csak meg bennünket, és a mi harcunk az ördög szellemi fejedelmei ellen folyik a világon.

(Márk 16:17,18)

’’Azokat pedig, a kik hisznek, ilyen jelek követik: az én nevemben ördögöket űznek; új nyelveken szólnak. Kígyókat vesznek föl; és ha valami halálost isznak, meg nem árt nékik: betegekre vetik kezeiket, és meggyógyulnak,,

( Máté 19:6 )

„Neked fogom adni a mennyek királyságának kulcsait, és minden, amit megkötsz a földön, meg lesz kötve a mennyekben, s minden, amit feloldasz a földön, fel lesz oldva a mennyekben!”

Jézus hatalmat adott nekem arra, hogy használjam az Ő nevét. És amit megkötök a

földön, az a mennyekben is meg lesz kötve. És amit feloldok a földön, a mennyekben

is fel lesz oldva. Ezért az Úr Jézus Krisztus nevében megkötözöm a fejedelemségeket,

a hatalmasságokat, a jelenvaló világkorszak sötétségének uralkodóit. Megkötözöm és

lerontom a gonoszság szellemeinek hatalmát a magasságban, és nem árthatnak

nekem semmilyen módon, semmikor sem a Jézus nevében

2014. júl. 15. 22:29
 19/33 anonim ***** válasza:
A sátánisták nem normálisok!!!!!!!!!
2014. júl. 15. 22:44
 20/33 anonim ***** válasza:
Áhá köszönöm mindenkinek .Most már okosabb lettem ezen a szellemi vetélkedőn.
2014. júl. 16. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!