Sátánisták? Szeretnék többet megtudni rólatok. Beszélgetni, tanulni töletek.
Miért vagytok vele ilyenek?
Egyébként utána is olvashatsz,nem hiszem,hogy ezen az oldalon találni fogsz normális embereket,akik tényleg segítenek.
Miért szeretnél erről a témáról egyébként tudni valamit?
Nem rossz a téma,de vigyázz velük is,mert köztük is vannak nagyon rossz emberek,akik hülyeségekbe kevernek bele.
Viszont köztük vannak nagyon jó emberek is,ami számomra is hihetetlen volt annak idején,amikor megismerkedtem egypárral,illetve a legjobb barátnőmnek volt egy ilyen időszaka.Aztán nem akart többé abba a társaságba tartozni valamiért.
Nekem az emberáldozatok jutnak erről elsőnek eszembe, valamint a sok, téves hazugság, amivel tömik az emberek fejét, aztán belekeverik durva dolgokba.
Szerintem ettől maradj távol!
Nem feltétlen az ördögimádásról szól, hanem egészen másról és durva dolgokról, amiket persze biztosan nem mondanak el, mert csak a jó dolgokat állítják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!