Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Sátánisták? Szeretnék többet...

Sátánisták? Szeretnék többet megtudni rólatok. Beszélgetni, tanulni töletek.

Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 13:34
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
és mit szeretnél te meg tudni?
2014. júl. 15. 13:48
 2/33 anonim ***** válasza:
88%
Tudod egyáltalán, hogy a sátánisták miben hisznek? Mert a sátánizmus nem az ördög imádása, mint ahogy azt sokat tévesen tudják...
2014. júl. 15. 14:22
 3/33 A kérdező kommentje:
Mindent
2014. júl. 15. 14:24
 4/33 anonim ***** válasza:
És mi mindent?
2014. júl. 15. 14:26
 5/33 anonim ***** válasza:
9%
Mindent?? Vicces vagy...szerinted leírnék neked mindent ami tudok? :) és miért cserébe? gondoltam van egy jó napom válaszolhatok egy két kérdésedre de..ezek után:)
2014. júl. 15. 14:33
 6/33 A kérdező kommentje:
Akkor amit úgy gondoltok hogy elmondtok..
2014. júl. 15. 14:42
 7/33 anonim ***** válasza:
próba
2014. júl. 15. 14:44
 8/33 anonim ***** válasza:
müködik
2014. júl. 15. 14:44
 9/33 anonim ***** válasza:

Miért vagytok vele ilyenek?

Egyébként utána is olvashatsz,nem hiszem,hogy ezen az oldalon találni fogsz normális embereket,akik tényleg segítenek.

Miért szeretnél erről a témáról egyébként tudni valamit?

Nem rossz a téma,de vigyázz velük is,mert köztük is vannak nagyon rossz emberek,akik hülyeségekbe kevernek bele.

Viszont köztük vannak nagyon jó emberek is,ami számomra is hihetetlen volt annak idején,amikor megismerkedtem egypárral,illetve a legjobb barátnőmnek volt egy ilyen időszaka.Aztán nem akart többé abba a társaságba tartozni valamiért.

2014. júl. 15. 16:03
 10/33 anonim ***** válasza:

Nekem az emberáldozatok jutnak erről elsőnek eszembe, valamint a sok, téves hazugság, amivel tömik az emberek fejét, aztán belekeverik durva dolgokba.

Szerintem ettől maradj távol!

Nem feltétlen az ördögimádásról szól, hanem egészen másról és durva dolgokról, amiket persze biztosan nem mondanak el, mert csak a jó dolgokat állítják be.

2014. júl. 15. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!