Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért van ennyi vámpíros kérdés?

Miért van ennyi vámpíros kérdés?

Figyelt kérdés
Engem bezzeg rögtön ki akarnak tiltani, ha az Érmelléki Kuglófemberről vagy a Pásztói Pókemberről kérdezek. Pedig ugyanolyan butaság, mint a vámpíros téma.
2014. jún. 21. 03:24
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Mert a vámpírok legendája ősrégi a vérivó, véráldozatot kívánó istenekkel kezdődött egészen a mostani vámpírokig, de a kuglofemberről csak nemrég szeretünk tudomást tehát vannak még szkeptikusok, akik nem tudják ezt feldolgozni viszont haladunk előre egy nap bizonyítékot nyer a kuglofember létezése addigis a kuglofember legyen veletek jah, és ne feleddjük a pókembert azis fontos. ;)
2014. jún. 21. 05:53
 2/7 moosenstein ***** válasza:
90%
Mert az emberek tobbsege idiota ;)
2014. jún. 21. 08:51
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

"Pedig ugyanolyan butaság"

Neked lehet, másnak meg nem. Nem vagy több senkinél, hogy a te véleményed felülírja a többit. Szerintem meg hülyeség a sok focis, párkapcsolati, meg vallásfan kérdés. Mégis vannak. Erre való az oldal.

Valaki érdekelnek a vámpírok. Ha nem tetszik, senki sem kötelez az olvasásra, szóval nem is kell nézni.

"Érmelléki Kuglófemberről vagy a Pásztói Pókemberről kérdezek."

Ha nem fogod fel komolyan, hogy ez miért más, akkor csak a te készülékedben van a hiba.

2014. jún. 21. 11:04
 4/7 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom, szabad országban élünk, tehát szabadon elmondhatom a véleményemet. Azt sem állítottam, hogy bárkinél is több lennék.

Kérlek, oszd meg velem hogy miként jutottál erre a következtetésre.

Tudom, hogy reneszánszát éli a fiktív lényekben való hit.

De miért jó ez? Így vezetitek le a feszültséget? Kiút a szürke hétköznapokból? Egyfajta hobbi? A hat éves öcsémnél érthető, hogy ilyet játszik (nagy fantasyrajongó a kiskrapek:D), de (feltehetően) érett, felnőtt emberek sorait olvasni melyekben buzgón hangoztatják a vámpírok/vagy más mondabeli lények létét, nos hát...megmosolyogtat.

Te hogy látod ezt? Érdekelnek a gondolataid. (lehetőleg kulturált formában, ha megkérhetlek.)

2014. jún. 21. 12:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Valaki meg buzgón hangoztatja, hogy Isten, Allah, meg reinkarnáció létezik. Felnőtt emberek bíróságon mesekönyvre esküdöznek, felnőtt emberek vonaglanak a szent szellem "áldására", stb. Vagy még borzasztóbb dolgok.

Miben más az, hogy néhányan meg a vámpírokkal foglalkoznak?

Szerintem mindegyik ugyanazon a komolysági szinten van. Csak mert a vámpírfanok kisebbségben vannak... Nem szép dolog lenézni őket.

Miért olyan nehéz elfogadni, hogy ők azt gondolják, léteznek vámpírok?

Már leírtam. Nem tudom az okát. Gondolom halálfélelem vagy nem akarnak megöregedni. Stb. Valaki újjászületik, valaki a mennyországba jut, valaki meg vámpírrá válik. Nem ugyanazok az igényeink. xD

2014. jún. 21. 12:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van. Isten, Allah vagy nevezzük akárminek az emberek hitéből kreált felsőbb hatalmat, ugyanolyan fiktív mint a vámpírok és egyéb fantasylények. Csak Isten "marketingje" jobban ki van építve...
2014. jún. 21. 15:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolom azért könnyebb elfogadni,hogy egy "vámpír" nyírbálta a népet,mint hogy a szomszéd Pista volt (aki ugyan olyan ember mint te magad vagy,csak pszichopata..)
2014. jún. 22. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!